Sluiten

Uw eigen online payroll portal: ervaar het gemak

Voor ondernemers kan de personeelsadministratie een hoop tijd in beslag nemen. De online portal van WePayPeople kan daarbij helpen. Uw personeelskosten worden door ons geregeld. U heeft uw handen vrij om uw onderneming te besturen. Om dit te realiseren dient u wel zicht te kunnen houden op uw financiële situatie en uw personeelsbestand. Daarom zijn bij WePayPeople de details van uw payroll online beschikbaar. Op uw eigen online portal. Altijd en overal op te vragen. Altijd inzicht in uw kosten, terwijl u zelf geen omkijken heeft naar het verwerken van de gegevens.

Hoe gaat online payroll in zijn werk?

Bij online payroll neemt WePayPeople de (salaris)administratie van uw personeel over. In juridische zin zijn wij dan werkgever, maar u kunt altijd over uw vertrouwde personeel beschikken. De rest handelen wij af. Door in te loggen op uw online payroll-account kunt u vervolgens zien wat uw personeelskosten zijn en indien nodig mutaties doorvoeren. Altijd inzicht in uw bedrijfsfinanciën.

Ook uw personeel kan toegang krijgen tot de online payroll-portal. Hier vinden zij een overzicht van hun inkomsten en kunnen zij vragen stellen over het contract. Onze online payroll is dus zowel voor de werkgever als de werknemer een handige, veilige en prettige oplossing.

Het voordeel van online payroll

WePayPeople wordt wettelijk gezien de werkgever van uw personeel, en u hoeft daarom géén arbeidscontracten af te sluiten. Zo kunt u makkelijk uw personeelsbestand vergroten of verkleinen. En doordat uw payroll online op te vragen is kunt u uw gegevens altijd overal bekijken. U hoeft alleen maar in te loggen. Uw data is veilig opgeslagen op onze server. Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Vragen over online payrolling? Wij helpen u graag uw administratieve lasten te verlichten.

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings