Sluiten

Online payroll service

het grootste gemak voor uw bedrijf

U als ondernemer wilt ondernemen. U heeft ambities, en daar hoort personeel bij, en dus ook de wettelijke plicht tot het voeren van een personeelsadministratie. Hoe groter u als bedrijf bent, des te hoger de kosten. Onze payroll service biedt uitkomst. Wij nemen met deze dienst de administratieve verplichtingen over. U wint zeeën aan tijd. En doordat de gegevens over en altijd inzichtelijk zijn, kunt u uw personeelsbestand op elk moment beheren. Ervaar het gemak van onze payroll.

Onze online payroll service is flexibel én efficiënt

Ons doel? Ervoor zorgen dat u zich zoveel mogelijk met de primaire taken van uw organisatie kunt bezighouden, zonder veel tijd kwijt te zijn aan uw administratie. Met onze online payroll service bieden wij u precies dat. Maximaal aangesloten op uw bedrijfsvoering. Altijd en overal inzicht. Nooit meer een personeelstekort of –overschot. Dat houdt de kosten laag en maakt u flexibeler.

Waarom kiezen ondernemers voor onze online payroll service?

Met de online payroll service van WePayPeople combineert u de zekerheid van vaste arbeidskrachten met de flexibiliteit van het internet. Uw werknemers zijn officieel in dienst bij WePayPeople en worden exclusief aan u verleend, en u bent zelf niet verantwoordelijk voor de administratie. Maar dat is niet het enige voordeel van het gebruiken van de online payroll service. U krijgt een helder beeld van uw uitgaven. U kunt online aanpassingen doorgeven, waardoor u snel kunt reageren op veranderingen in de markt. En uw data blijft altijd digitaal bewaard.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings