Sluiten

Online payroll service

het grootste gemak voor uw bedrijf

U als ondernemer wilt ondernemen. U heeft ambities, en daar hoort personeel bij, en dus ook de wettelijke plicht tot het voeren van een personeelsadministratie. Hoe groter u als bedrijf bent, des te hoger de kosten. Onze payroll service biedt uitkomst. Wij nemen met deze dienst de administratieve verplichtingen over. U wint zeeën aan tijd. En doordat de gegevens over en altijd inzichtelijk zijn, kunt u uw personeelsbestand op elk moment beheren. Ervaar het gemak van onze payroll.

Onze online payroll service is flexibel én efficiënt

Ons doel? Ervoor zorgen dat u zich zoveel mogelijk met de primaire taken van uw organisatie kunt bezighouden, zonder veel tijd kwijt te zijn aan uw administratie. Met onze online payroll service bieden wij u precies dat. Maximaal aangesloten op uw bedrijfsvoering. Altijd en overal inzicht. Nooit meer een personeelstekort of –overschot. Dat houdt de kosten laag en maakt u flexibeler.

Waarom kiezen ondernemers voor onze online payroll service?

Met de online payroll service van WePayPeople combineert u de zekerheid van vaste arbeidskrachten met de flexibiliteit van het internet. Uw werknemers zijn officieel in dienst bij WePayPeople en worden exclusief aan u verleend, en u bent zelf niet verantwoordelijk voor de administratie. Maar dat is niet het enige voordeel van het gebruiken van de online payroll service. U krijgt een helder beeld van uw uitgaven. U kunt online aanpassingen doorgeven, waardoor u snel kunt reageren op veranderingen in de markt. En uw data blijft altijd digitaal bewaard.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings