Sluiten

Nieuwe Oogst

Payrolling in de tuin- en akkerbouw: “Geen zorgen meer over lonen en administratie”

Peter de Rooij begon in 2007 met zijn hoveniersbedrijf in Vleuten. Om zich als beginnend ondernemer niet meteen geconfronteerd te zien met teveel taken, verantwoordelijkheden en risico’s rondom personeel maakte hij de keuze voor de payroll services van WePayPeople. “Payrolling is voor mij de beste en eenvoudigste manier gebleken om mijn personeel te regelen.”

 

Snelle, eenvoudige oplossing

Hoveniers als Peter de Rooij hebben te maken met wisselende bezettingsgraad in personeel. Beschikken over de juiste mensen wanneer u ze nodig hebt, zonder onnodig vast te zitten aan medewerkers. De Payroll service van WePayPeople neemt deze zorg weg.

 

Flexibel werken

De payroll oplossing van WePayPeople is helder; wij zijn de juridische werkgever, regelen alle administratie en juridische toestanden rondom personeel en betalen de salarissen. U bent flexibel in de inzet van medewerkers: meer of minder werknemers wanneer nodig.

 

Maximaal gemak

Uw medewerkers vullen zelf hun uren in via de digitale WePayPeople portal, u controleert dat en krijgt één keer per week een factuur. WePayPeople financiert de loonkosten voor waardoor uw cashflow gezond blijft.

Wilt u weten hoe u kunt profiteren van payroll voor de tuin- en akkerbouw? 

Vul het onderstaande formulier in of bel ons op: 020-820 80 40

Bedrijfsnaam

Voornaam

Achternaam

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Aantal medewerkers

Uw bericht

141162

Meer weten? 

Vul het formulier in of bel ons op: 020-820 80 40

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings