Sluiten

Dé uitkomst voor het aannemen van kennismigranten:

Dutch Umbrella Company

Wij van WePayPeople helpen u graag op het gebied van payroll, backoffice dienstverlening en salarisadministratie. Veel ondernemers maken daar dan ook graag gebruik van. Geen tijd vrij maken voor de bijzaken van het ondernemen, maar zich volledig kunnen richten op het ondernemen zelf. En geef ze eens ongelijk! En met zoveel ondernemers komen er zoveel wensen bij. Dat merkten wij in het bijzonder bij ondernemers die te maken hebben met personeel uit het buitenland: de kennismigranten. Door de complexiteit en de administratie rondom verloning is het vaak gewenst deze taken aan een externe partij over te dragen. Daarom zijn wij als verlengde van onze activiteiten de Dutch Umbrella Company gestart.

Dutch Umbrella Company

De Dutch Umbrella Company ondersteunt ondernemers in de wirwar van regels. Kennismigranten krijgen namelijk te maken met veel complexe Nederlandse regels en wetgevingen. En er wordt verwacht dat u als werkgever deze regels kent. Voor werkgevers is dat een tijdrovende en complexe klus. Dus daar helpen wij mee. Heldere communicatie en onze professionals die de kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving hebben.

Voordelen van contracting services

Onze diensten omvatten alle financiële aspecten die bij het in dienst nemen van een werknemer komen kijken. Wij betalen de lonen correct en op tijd uit en werkgevers en werknemers hoeven zich niet druk te maken over het ingewikkelde Nederlandse belastingstelsel. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw werknemers maximaal profiteren van de Nederlandse fiscale wetgeving, bijvoorbeeld via de 30%-regeling. Bovendien helpen wij uw werknemers ook met het aanvragen van een visum, verblijfs- en werkvergunning. Zo verlopen alle juridische aspecten van het in dienst nemen van uw werknemer volgens de regels. 

IND: erkend referent

Naast onze kennis is het ook van groot belang dat het proces geen lange tijd in beslag neemt. Zo zijn wij door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) benoemd tot erkend referent. Als erkend referent zijn wij bevoegd om de aanvraag van de verblijfsvergunning en alle andere administratieve en juridische verplichtingen te voldoen. Bovendien hebben wij toegang tot een versnelde procedure bij alle benodigde aanvragen. Hierdoor zijn wij vele malen efficiënter dan de meeste Nederlandse werkgevers en is voltooiing van een aanvraag een kwestie van weken in plaats van maanden. U bespaart hierdoor veel kostbare tijd. 

Certificering

Wij zijn erkend referent en hebben daarnaast ook de NEN-certificering op zak. De NEN-certificering houdt in dat wij door de Stichting Normering Arbeid (SNA) worden gecontroleerd of wij betalingen juist uitvoeren. Dit betekent dat u, wanneer u zaken doet met een bedrijf dat NEN 4400-1 gecertificeerd is, u met een betrouwbare partij te maken heeft. Kortom, erg belangrijk om als uitzender of ondernemer in de flexbranche zulke certificering op zak te hebben! Daarnaast staan al onze consultants ingeschreven bij het NIRPA als geregistreerd Payroll Professional. En zijn wij partner van Amsterdam Expat Center. 

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings