Sluiten

Kennismigrant

Op een bepaald moment kan je als ondernemer te maken krijgen met zaken waarbij de kennis van professionals aan de andere kant van de wereld nodig is.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Een kennismigrant wordt dan ook steeds vaker ingezet om vacatures in een onderneming op te vullen. Maar de administratie schrikt sommige ondernemers af. Dan is het nu niet meer nodig om je hierdoor te laten tegenhouden. Want Dutch Umbrella Company (van WePayPeople Company) kan je in dit proces ondersteunen.

Ben je benieuwd naar wat het netto salaris van de kennismigrant zal zijn? Bereken dit direct via onze calculator.

Erkend IND referent

In vergelijking met het aannemen van een professional met de Nederlandse nationaliteit, kent het aannemen van een kennismigrant iets meer stappen naar de eindstreep. Maar daar zijn wij voor. En voor het aannemen van een kennismigrant zijn een aantal voorwaarden gesteld. Zo is het noodzakelijk om als werkgever benoemd te worden als erkend referent. Een erkend referent is bevoegd om de aanvraag van de verblijfsvergunning voor de kennismigrant en alle daarbij horende administratieve en juridische verplichtingen te voldoen. WePayPeople is door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) benoemd tot erkend referent.

Voordelen voor de kennismigrant

Als jij jouw kennismigrant onderbrengt bij ons levert je dat verschillende voordelen op. Ten eerste is de procedure om erkend referent te worden erg complex. Daarnaast vergemakkelijken wij het gehele proces van het aannemen van een kennismigrant. Namelijk:

  • Als erkend referent maken wij gebruik van een versnelde toelatingsprocedure.
  • In 2019 kost een aanvraag voor erkend referent €3.927,- Door jouw werknemer bij ons op de payroll te zetten, maak jij deze kosten niet.
  • Daarnaast is de Nederlandse wetgeving rondom loon en werk vrij complex. Voor jouw toekomstige werknemer is deze zelfs nog complexer. Je bent beide geen waardevolle tijd kwijt aan het doorspitten van alle mogelijkheden en regels.
  • Wij helpen jou met de 30% regeling. Hierdoor heeft jouw medewerker een belastingvoordeel voor eventueel gemaakte kosten door de verhuizing naar Nederland.

Vertrouwen is van groot belang bij het aangaan van een zakelijke relatie. WePayPeople heeft een jarenlange ervaring met het verlonen van werknemers en kennismigranten werkzaam in uiteenlopende sectoren. Dus ben jij werkgever en sta je op het punt om een nieuwe kennismigrant wonend binnen of buiten de EU/EER-lidstaat en of wonend in Zwitserland aan te nemen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings