Sluiten

Onze payroll bevat flink wat personeel uit Den Haag

Er zijn aardig wat bedrijven uit Den Haag die samenwerken met WePayPeople in Amsterdam. Ze hebben ontdekt dat payrolling dé oplossing voor meer ondernemersvrijheid. Want als u besluit te gaan payrollen, dan heeft u personeel met de flexibiliteit van een uitzendkracht. Maar dan wel zonder de hoge kosten. Vaak bent u goedkoper uit dan wanneer u alles zelf regelt.

Alles overal en altijd online beheren

Den Haag, Maastricht of Groningen. Dankzij onze online administratiesoftware maakt het helemaal niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. U kunt overal, waar en wanneer u maar wilt inloggen op uw eigen beveiligde webpagina. Want wanneer u kiest voor payrolling met WePayPeople, dan wordt alles digitaal voor u geregeld. Van de mutaties tot de loonstroken voor uw medewerkers. We werken met een special voor ons aangepaste versie van het AFAS-systeem. Dat houdt in dat ook uw boekhouder direct met onze gegevens aan de slag kan. Ideaal.

Meer weten over payroll in Den Haag?

Neem dan direct contact met ons op via 020 820 80 40. Wij staan voor u klaar!

Meer weten over payroll Den Haag?
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings