Sluiten

De voordelen van Payroll

Payroll betaalt zich uit!
WePayPeople neemt met haar payroll services alle administratieve rompslomp en financiële afhandeling van de gemaakte uren voor u uit handen. Het juridische werkgeverschap van uw werknemers komt met payroll bij WePayPeople te liggen, waardoor we ook de werkgeversrisico's op ons nemen. Dit klinkt niet alleen als een perfecte constructie voor u als ondernemer, we merken elke dag weer dat de voordelen van payroll zich daadwerkelijk uitbetalen!

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

In een tijd waarin u als ondernemer steeds creatiever en slimmer uw middelen moet inzetten om resultaat te boeken, heeft u behoefte aan flexibiliteit van uw personeel. Payroll biedt deze flexibiliteit op meerdere vlakken.

Flexibele arbeidscontracten

Payroll geeft u de mogelijkheid om met flexibele contractvormen te werken. Of het nu gaat om tijdelijke arbeids- of uitzendcontracten, u kunt als ondernemer een stuk flexibeler met uw personeelsbestand omgaan. U stemt met payroll eenvoudig het aantal medewerkers af op wat u daadwerkelijk aan arbeidsuren weg kunt zetten.

Payroll zorgt voor beperkte werkgeversrisico’s

U wilt als ondernemer het liefst zo min mogelijk risico lopen met uw personeel. Ondernemen zelf is immers al risicovol genoeg. Een geruststellende gedachte dus dat wij met onze payroll services bijna alle werkgeversrisico’s op ons nemen. Wat u meer financiële rust en zekerheid geeft.

Doorbetaling bij ziekteverzuim

Met payroll betaalt u als werkgever alleen voor de gemaakte uren. Mocht één van uw werknemers ziek worden of op een andere manier niet kunnen werken draagt WePayPeople zorg voor de doorbetaling.

 

Met payroll bespaart u flink op de kosten

Omdat payroll een service is, merken we bij WePayPeople dat het idee bij ondernemers leeft dat payroll alleen maar geld kost. Niets is minder waar! Wanneer u een keuze maakt voor een goede payroll organisatie die u op alle vlakken de juiste ondersteuning geeft, zal u merken dat u zelfs bespaart op uw personeelskosten!

Met payroll betaalt u als werkgever alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Bij ziekteverzuim betalen wij uw werknemer door.

Minder administratieve taken

Payroll neemt bij u de volledige administratie weg en al het werk dat daarmee gemoeid is. U bespaart daarmee flink op de uren die u anders aan uw personeelszaken kwijt zou zijn.

Flexibiliteit zorgt voor besparing

Payroll geeft u flexibiliteit in het afstemmen van het aantal werknemers op de interne vraag naar arbeid van dat moment. Het gevolg is dat u nooit méér mensen in dienst heeft dan u écht nodig heeft. Daarmee voorkomt u onnodig hoge personeelskosten.

De voordelen van payroll voor uw werknemers

Payroll is niet alleen interessant voor u als ondernemer. Ook uw werknemer profiteert van onze dienstverlening. We merken met name dat werknemers de expertise, zekerheid en betrouwbaarheid van onze payroll services waarderen. Dat komt door een aantal duidelijke voordelen voor uw personeel:

  • Ze werken altijd onder de juiste cao.
  • Het salaris wordt altijd op een vaste dag uitbetaald.
  • U kunt ervan uitgaan dat de pensioenopbouw en verzekeringen perfect verzorgd zijn voor uw personeel.
  • Uw werknemers worden door ons conform de regels doorbetaald, mochten ze in een ziekteverzuim-traject terecht komen.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings