Sluiten

De voordelen van Payroll

Payroll betaalt zich uit!
WePayPeople neemt met haar payroll services alle administratieve rompslomp en financiële afhandeling van de gemaakte uren voor jou uit handen. Het juridische werkgeverschap van jouw werknemers komt met payroll bij WePayPeople te liggen, waardoor we ook de werkgeversrisico's op ons nemen. Dit klinkt niet alleen als een perfecte constructie voor jou als ondernemer, we merken elke dag weer dat de voordelen van payroll zich daadwerkelijk uitbetalen!

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van de voordelen?

In een tijd waarin je als ondernemer steeds creatiever en slimmer jouw middelen moet inzetten om resultaat te boeken, heb je behoefte aan flexibiliteit van jouw personeel. Payroll biedt deze flexibiliteit op meerdere vlakken.

Flexibele arbeidscontracten

Payroll geeft je de mogelijkheid om met flexibele contractvormen te werken. Een payroll-contract is immers een bijzondere vorm van een uitzendcontract. Je kunt als ondernemer een stuk flexibeler met jouw personeelsbestand omgaan. Je stemt met payroll eenvoudig het aantal medewerkers af op wat je daadwerkelijk aan arbeidsuren weg kunt zetten.

Payroll zorgt voor beperkte werkgeversrisico’s

Jij wilt als ondernemer het liefst zo min mogelijk risico lopen met jou personeel. Ondernemen zelf is immers al risicovol genoeg. Een geruststellende gedachte dus dat wij met onze payroll services bijna alle werkgeversrisico’s op ons nemen. Wat je meer financiële rust en zekerheid geeft.

Doorbetaling bij ziekteverzuim

Met payroll betaal je als werkgever alleen voor de gemaakte uren. Mocht één van jouw werknemers ziek worden of op een andere manier niet kunnen werken draagt WePayPeople zorg voor de doorbetaling.

 

Met payroll bespaar je flink op de kosten

Omdat payroll een service is, merken we bij WePayPeople dat het idee bij ondernemers leeft dat payroll alleen maar geld kost. Niets is minder waar! Wanneer je een keuze maakt voor een goede payroll organisatie die je op alle vlakken de juiste ondersteuning geeft, zul je merken dat je zelfs bespaart op je personeelskosten!

Met payroll betaal je als werkgever alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Bij ziekteverzuim betalen wij jouw werknemer door.

Minder administratieve taken

Payroll neemt bij jou de volledige administratie weg en al het werk dat daarmee gemoeid is. Jij bespaart daarmee flink op de uren die je anders aan jouw personeelszaken kwijt zou zijn.

Flexibiliteit zorgt voor besparing

Payroll geeft je flexibiliteit in het afstemmen van het aantal werknemers op de interne vraag naar arbeid van dat moment. Het gevolg is dat je nooit méér mensen in dienst hebt dan je écht nodig hebt. Daarmee voorkom je onnodig hoge personeelskosten.

De voordelen van payroll voor jouw werknemers

Payroll is niet alleen interessant voor jou als ondernemer. Ook jouw werknemer profiteert van onze dienstverlening. We merken met name dat werknemers de expertise, zekerheid en betrouwbaarheid van onze payroll services waarderen. Dat komt door een aantal duidelijke voordelen voor jouw personeel:

  • Ze werken altijd onder de juiste cao.
  • Het salaris wordt altijd op een vaste dag uitbetaald.
  • Jij kunt ervan uitgaan dat de pensioenopbouw en verzekeringen perfect verzorgd zijn voor jouw personeel.
  • Je werknemers worden door ons conform de regels doorbetaald, mochten ze in een ziekteverzuim-traject terecht komen.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings