Sluiten

Niet de enige payroll company,

wel één van de meest ervaren

Natuurlijk is WePayPeople niet de enige payroll company op de markt die payroll services aanbiedt. Maar we zijn wel één van de meest ervaren bedrijven. We staan bekend om onze diepgaande kennis en uitstekende service. We hebben dan ook bijna 5.000 mensen op onze payroll staan en tientallen tevreden opdrachtgevers. Uiteraard zijn we lid van de NBBU en de Stichting Normering Arbeid (SNA), en zijn we gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 norm. Een certificering die u ervan verzekerd dat u zaken doet met een betrouwbare partij.

Een payroll company die ook salarisadministratie aanbiedt

Naast payrolling kunt u bij ons ook terecht voor de uitbesteding van uw salarisadministratie. Ons dienstenpakket bestaat namelijk uit payroll, salarisadministratie en wij kunnen ook de backoffice verzorgen van een uitzendbureau. Overigens weet u van tevoren wat u kwijt bent aan de salarisadministratie of payroll. We houden namelijk van transparantie en heldere communicatie.

Samen groeien

Door het overnemen van de administratie van onze klanten blijft er voor u als ondernemer meer tijd over om u te richten op de commerciële kant van ondernemen. Kansen creëren om te groeien dus! Sinds de oprichting van WePayPeople in 2008 behoort WePayPeople tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Wij zijn in 2016 voor het zesde jaar op rij verkozen tot een FD Gazellen. Met een mooi gouden randje dit keer. In de categorie grote bedrijven regio West konden wij de gouden FD Gazellen in ontvangst nemen.

Meer weten over payroll company WePayPeople?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via 020 820 80 40. Wij staan voor u klaar!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings