Sluiten

Hoe werken payroll bureaus?

Geen twee payroll bureaus zijn hetzelfde – ieder bedrijf hanteert een eigen stijl. Toch gaan payroll bureaus vaak op vergelijkbare wijze te werk. En als u met een payroller in zee wilt gaan is het wel zo handig om van tevoren te weten wat u kunt verwachten. Over het algemeen leveren payroll bureaus diensten die erop gericht zijn de financiën en administratie van een bedrijf te vereenvoudigen. In verreweg de meeste gevallen worden payroll bureaus de officiële werkgever van uw personeel. Hiermee nemen zij een aantal wettelijke verplichtingen van u over, zoals het bijhouden van een gedetailleerde personeelsadministratie.

Wat u verder nog moet weten over payroll bureaus

Behalve dat u op de hoogte bent van de werkwijze van payroll bureaus is het ook belangrijk om te letten op de kosten die in rekening gebracht worden. Veel payroll bureaus maken gebruik van geheime clausules om aanvullende kosten in rekening te brengen. Sommige payroll bureaus doen dit onder de noemer van bijzondere transactiekosten, anderen brengen weer toeslagen in rekening voor aanpassingen aan uw personeelsbestand. Zo kunnen de kosten toenemen zonder dat u precies doorheeft waarom. U kunt minder makkelijk ingrijpen. Kies daarom nooit voor payroll bureaus met een onduidelijke kostenstructuur.

WePayPeople, anders dan de meeste payroll bureaus

In tegenstelling tot de meeste andere payroll bureaus is WePayPeople altijd eerlijk over de kosten van onze payroll dienst. U weet vooraf altijd precies wat u betaalt en waarvoor. En waar andere payroll bureaus vaak alleen denken in standaard- oplossingen kunnen wij onze aanpak precies aanpassen aan uw wensen binnen dezelfde heldere kostenstructuur. Verder maken wij gebruik van de modernste payroll-software en zijn uw gegevens te allen tijde online in te zien. Zo onderscheiden wij ons van andere payroll bureaus. Wilt u zelf het verschil van ervaren? Wij helpen u met alle plezier verder.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings