Sluiten

Partners

Dutch Umbrella Company

De Dutch Umbrella Company biedt ondernemers een helpende hand in de grote hooiberg aan regels m.b.t. het aannemen van kennismigranten van buiten Europa. De administratie voor deze werknemers neemt veel tijd in beslag voor ondernemers. De Dutch Umbrella Company neemt deze taken over en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt ondernemen.

 

GebouwWest

Op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk? Dan bent u bij GebouwWest aan het juiste adres. GebouwWest biedt kantoorruimte aan voor kleine en grote ondernemers. Hierbij wordt er ook nagedacht over de potentiële groei van uw onderneming: u kunt zelf bepalen hoeveel m2 u wilt huren en dit kunt u aanpassen naarmate uw organisatie groeit.

 

Pitch’em

In de zakelijke markt wordt het steeds belangrijker om online gevonden te worden. Pitch’em is de b2b zoekmachine voor bedrijven. Pitch’em biedt bedrijven de mogelijkheid om gemakkelijk gevonden te worden op hun specialisme.

 

Performance Department

U wilt meer met uw bedrijf, maar u weet niet hoe u dit voor elkaar krijgt? Performance Department helpt u om uw onderneming online vindbaar te maken. Met Performance Department hoeft u zich geen zorgen te maken over online marketing: Performance Department is uw afdeling Online marketing.  

 

Youngtimer Lease

Youngtimer Lease heeft een economisch gunstig alternatief voor ondernemers, freelancers en zzp’ers die een zakelijke auto willen rijden met een lage bijtelling voor privégebruik. Wij zijn gespecialiseerd in het full operational lease aanbieden van auto’s die minimaal 15 jaar oud zijn.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings