Sluiten

Vacature: WordPress Webdesigner/Developer ZZP (deze vacatures is vervuld)

Bedrijf:WePayPeople N.V.
Locatie:Amsterdam
Sector:Zakelijke dienstverlening
Carrière niveau:Medior/senior
Dienstverband: ZZP
Vereiste: minimaal 20 uur beschikbaar per maand
Beschikbaarheid:Per direct

Wat verwachten we van jou?

De websites van WePayPeople dienen als belangrijke informatiebron voor zowel payroll medewerkers, huidige klanten als potentiële klanten. Een goede user experience en vindbaarheid zijn daarom van essentieel belang voor onze websites. Om dit verder te verbeteren zijn wij op zoek naar een WordPress Developer die voor ons op maandelijkse basis onderhoud kan uitvoeren en nieuwe features kan ontwikkelen. We verwachten dat je daarvoor aan de volgende zaken voldoet:

  • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring als WordPress Developer.
  • Je kan een project van A tot Z oppakken en opleveren.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en opdrachten opleveren binnen afgesproken tijden.
  • Je hebt een passie voor web en volgt continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment.
  • Je kent het WordPress CMS als de beste en laat alles voldoen aan de laatste industriestandaarden.
  • Ervaring met het ontwikkelen van thema`s voor WordPress.
  • Je kan continue onderhoud uitvoeren en weet hoe je alle key functies optimaal moet laten presteren.
  • Je beschikt over de volgende skills: HTML5, CSS3, Javascript, PHP, MySQL, Bootsstrap.
  • Je weet hoe je de techniek SEO technisch optimaal kan maken.

Wie zijn wij?

WePayPeople is een jong professioneel bedrijf dat zich specialiseert in het ondersteunen van ondernemers op het gebied van het verlonen van medewerkers. Dat doen wij door het aanbieden van de volgende diensten aan onze Nederlandse klanten: backoffice dienstverlening voor uitzenders, payrolling en salarisadministratie. Onze internationale klanten bieden we payroll en contracting services.

Het bedrijf draagt met zijn dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt. Dankzij de veilige, geautomatiseerde online portal, duidelijke communicatie en het professionele en toegewijde team, is WePayPeople een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. In 2011 verwierf WePayPeople de prijs voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland bij de FD Gazellen Awards. Ook in de jaren er na viel WePayPeople in de prijzen (2015 – tweede plaats, 2014 – eerste plaats, 2013 –derde plaats, 2012-eerste plaats).

Bij WePayPeople werken circa 50 medewerkers die bruisen van de energie. Iedereen, van oprichters tot facility medewerker, zet zich in om de dienstverlening te verbeteren. Het ondernemersbloed zit diep in de onderneming verankerd. Het gaat er bij ons om dat de inzet en kwaliteit van werk boven verwachting is.

Word jij onze nieuwe WordPress developer?

Wil jij voor ons aan de slag gaan? Stuur dan een mail naar Koen Bol via k.bol@wepaypeople.nl of bel 06-10 36 45 41 en overtuig Koen van jouw kwaliteiten.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings