Sluiten

Vacature: Payroll consultant (vervuld)

Bedrijf:WePayPeople N.V.
Locatie:Amsterdam
Sector:Zakelijke dienstverlening
Carrière niveau:Medior
Dienstverband:Fulltime, op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst
Vereiste:Kandidaat is woonachtig in of rond Amsterdam
Beschikbaarheid:Per direct

 

WePayPeople,

de naam zegt precies wat we doen. Wij regelen alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Voor Nederlandse opdrachtgevers met payrolling, salarisadministratie en uitbesteding backoffice. Internationale opdrachtgevers bieden we payroll- en contracting services.

Het hart van ons bedrijf wordt niet gevormd door mooie praatjes, maar door in huis ontwikkelde technologie. Een portal waarlangs meer dan 3.300 mensen op tijd en volgens afspraak salaris ontvangen. En door gedreven ambitieuze mensen en een klantenservice die ook precies doet wat de naam zegt: klanten servicen. Die combinatie ligt aan de basis van de exponentiële groei van ons bedrijf. Hierdoor wonnen we al vijf keer een FD Gazellen Award en behaalden we voor de derde keer een top 20 positie bij de Deloitte Technology Fast50. Met inmiddels bijna 50 collega’s dragen we keer op keer bij aan dit resultaat. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

In verband met de aanhoudende groei van WePayPeople zijn wij op zoek naar een

Payroll Backoffice Consultant

voor onze afdeling Operations & Support. In deze rol word je verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze klanten en medewerkers bij de uitvoering van hun payroll en/of salarisadministratie. Je ondersteunt bij de inrichting van nieuwe klanten en bent verantwoordelijk voor de periodieke verwerking van alle mutaties binnen de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Daarnaast adviseer je hen over wijzigingen in CAO’s en Wet & Regelgeving en ondersteun je hen bij de implementatie van nieuwe regelingen. Je bent vraagbaak voor zowel je klanten als hun medewerkers voor wat betreft salaris- en/of payrolladministratie en voert de gevraagde verzoeken uit. Het betreft een administratieve functie met een adviserende component. Je maakt onderdeel uit van een team van circa 15 medewerkers en rapporteert aan de Manager Operations & Support.

  • Wat verwachten we van jou
  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie (payroll, uitzendconsulent of finance)
  • Kennis van ABU en NBBU en relevante ervaring in de uitzendbranche
  • Uitgebreide kennis van Excel
  • Opleiding PDL of Payrollservices is een pré, evenals kennis van Afas Profit
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Klantgericht en oplossingsgericht
  • Je houdt van werkdruk en hectiek
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend

Wat bieden wij

We bieden jou en leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Je krijgt een goede begeleiding en er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Het wordt gewaardeerd als je proactief meedenkt over de werkprocessen en met ideeën komt. Binnen WePayPeople krijg je voldoende kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.

Contactgegevens

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en heb je een match met de functieomschrijving? Dan zouden we graag met je in contact komen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: 020-7163384 (optie 4).
Je motivatiebrief en cv ontvangen we graag via: vacatures@wepaypeople.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings