Sluiten

Veelzijdige payroll administrateur (vervuld)

Deze vacature is reeds vervuld.

 

Bedrijf:Payroll Works B.V.
Locatie:Amsterdam
Sector:Zakelijke dienstverlening
Carrière niveau:Medior
Dienstverband:Fulltime, op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst
Vereiste:Kandidaat is woonachtig in of rond Amsterdam

Functieomschrijving

Payroll Works is gespecialiseerd in payrolling en salarisadministratie. In verband met de aanhoudende groei van Payroll Works zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor onze operationele afdeling waar momenteel 10 mensen werkzaam zijn.

Je werkzaamheden bestaan uit het inrichten van nieuwe klanten, verwerken van mutaties, contact met klanten en werknemers. Je zult werkzaamheden uitvoeren voor de payrolling alsmede de (internationale) salarisadministratie. Je adviseert je klant over wijzigingen in CAO’s en Wet & Regelgeving en ondersteunt hen bij de implementatie van nieuwe regelingen. Binnen de afdeling rapporteer je aan de Payroll Managers en je bent werkzaam in teamverband.

Wat verwachten we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie (payroll, human resources of finance)
 • Relevante ervaring in de uitzendbranche
 • Praktijkdiploma Loonadministratie (afgerond of bereid om te volgen)
 • Vakopleiding Payrollservices is een pré (of bereid om te volgen)
 • Kennis van Afas Profit is een pré
 • Je kunt werken met Excel
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Klantgericht en oplossingsgericht
 • Je kunt goed omgaan met werkdruk en hectiek
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

We bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Je krijgt goede begeleiding en er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Het wordt gewaardeerd als je proactief meedenkt over de werkprocessen en met ideeën komt. Binnen Payroll Works krijg je voldoende kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen.  We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.

Wie zijn wij?

Payroll Works is een jong professioneel bedrijf gespecialiseerd in payrolling en salarisadministratie. Het bedrijf draagt met haar dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt en ondersteunt ondernemers en zelfstandigen in hun activiteiten. Payroll Works heeft sinds 2011 meerdere prijzen gewonnen (FD Gazellen en Technology Fast 50).  In 2013 hoorde Payroll Works wederom bij snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bij Payroll Works werken bijna 35 medewerkers en iedereen zet zich in om de klanten continue zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Contactgegevens

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en heb je een match met de functieomschrijving? Dan zouden we graag met je in contact komen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: 020-7163384 (optie 4). Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag via: vacatures@payrollworks.nl.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings