Sluiten

Vacature:

Salarisadministrateur Senior (vervuld)

Dit heb je

MBO-diploma
Minimaal 5 jaar werkervaring
Afgeronde opleiding PDL
Kennis van AFAS/Profit is een pré
Cijfermatig sterk
Accuraat

Dit krijg je

3.250 – 4.300
40-urige werkweek
25 vakantiedagen
Sporten met trainer

Wat jij doet

Heb jij het verlangen om jouw kennis over te dragen aan junior salarisadministrateurs? Wil jij de regie pakken op de afdeling en je kennis inzetten om de processen op een afdeling naar een hoger niveau te brengen? Dan vind je bij WePayPeople je plek!

Op onze afdeling Salarisadministratie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de salarisadministratie van de klanten van WePayPeople. Jij weet, als ervaren man of vrouw, het overzicht te houden en bent bekend met de knelpunten en piekmomenten van de salarisadministratie. Je bent vraagbaak en adviseur voor klanten én voor je collega’s. Het naar een hoger niveau brengen van de afdeling en de begeleiding van de junior salarisadministrateurs zijn belangrijke aspecten in jouw functie.

In jouw rol houd je voortdurend je kennis op peil op het gebied van beloning, sociale zekerheid en fiscale regelgeving. Je bezoekt regelmatig kennissessies en leest de relevante vakbladen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de verbetering van interne processen.

Wat jij kan

Je bent gepassioneerd over je vak en bent daardoor goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving