Sluiten

Vacature:

Salarisadministrateur Senior

Dit heb je

MBO-diploma
Minimaal 5 jaar werkervaring
Afgeronde opleiding PDL
Kennis van AFAS/Profit
Cijfermatig sterk
Accuraat

Dit krijg je

3.250 - 3.750
40-urige werkweek
25 vakantiedagen
Sporten met trainer

Jouw werkdag

Wat jij doet

Op onze afdeling salarisadministratie ben je betrokken bij de uitvoering van de salarisadministratie van de klanten van WePayPeople. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de complete salarisadministratie van diverse organisaties. Jij weet, als ervaren man of vrouw, het overzicht te houden en bent bekend met de knelpunten en piekmomenten van de salarisadministratie. Je bent vraagbaak voor klanten én voor je collega’s. De begeleiding van de junior salarisadministrateurs is een belangrijk aspect in deze functie. Je hebt een pro-actieve adviesrol naar onze klanten en weet jouw bevindingen aan de klant over te brengen. Ook vind je het belangrijk om je kennis op peil te houden op gebied van beloning, sociale zekerheid en fiscale regelgeving. Je bezoekt regelmatig kennissessies en leest de relevante vakbladen.

Wat jij kan

Je maakt makkelijk contact met klanten en weet je bevindingen overtuigend over te brengen. Je kunt goed plannen en organiseren en bent in staat zelfstandig te werken. Je bent goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en daardoor kun je een actieve rol spelen in verbeteringen voor de klant én voor onze organisatie. Je bent communicatief sterk, zowel in Nederlands als Engels.

Wat wij zoeken

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als salarisadministrateur voor diverse klanten en/of bedrijven. Je bent op zoek naar de volgende stap en houdt ervan om jouw kennis en ervaring in te zetten en te delen met collega’s binnen een klein en informeel team. De ideale kandidaat wil zichzelf ontplooien tot dé salarisexpert en de norm bepalen.