Sluiten

Politiek secretaris van de CEO van WePayPeople (vervuld)

Voor onze CEO zoeken wij een fulltime Politiek secretaris. Ben jij een politiek dier en verbind je graag mensen met elkaar? Ben je een lobbyist pur sang en een strategisch denker? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat houdt de functie in?

In deze rol denk je inhoudelijk mee en adviseer je de CEO op verschillende gebieden. De CEO is onder andere actief in de politiek, VNO-NCW, brancheorganisaties, vakbonden, verschillende netwerken en organisaties. Hij heeft een actieve rol in het dagelijks bestuur van Jong Management en in het algemeen bestuur van VNO-NCW. Naast deze rollen is de CEO aanwezig bij diverse evenementen en netwerkbijeenkomsten waar het thema “innoveren van de arbeidsmarkt” een belangrijk onderwerp is. De ambitie van de CEO is om de autoriteit te zijn op het gebied van flexibilisering op de arbeidsmarkt. Door zijn goede contacten en netwerk is hij al ver in het waarmaken van zijn ambities. Zo is er een actief netwerk binnen de politiek en verschillende brancheverenigingen. Om de public relations en affairs uit te breiden, door onder andere contacten met de media meer vorm te geven, heeft de CEO een inhoudelijke sparringpartner nodig. Deze functie is zeer veelzijdig en de CEO biedt je de mogelijkheid om deze zelf vorm te geven.


Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als Politiek secretaris houd je je onder andere met het volgende bezig:

 • Het vertegenwoordigen van de CEO tijdens diverse bijeenkomsten;
 • Je bent als adviespartner, samen met de CEO, aanwezig bij diverse bijeenkomsten;
 • Het onderzoeken en uitwerken van nieuwe strategische mogelijkheden voor de organisatie;
 • Het onderzoeken van nieuwe relevante maatschappelijke en economische ontwikkelingen en het vertalen hiervan naar de organisatie;
 • Het verder uitbouwen van het netwerk binnen de flexibele arbeidsmarkt en zakelijke dienstverlening. Hierbij kan je denken aan het netwerken bij de sociale partners ( VNO-NCW), politieke partijen en ministeries;
 • Het organiseren van het inhoudelijke gedeelte van de agenda. Het opstellen van een jaaragenda met daarbij de meest interessante seminars/ bijeenkomsten/ vergaderingen;
 • Het voorbereiden van de vergaderingen;
 • Het bewaken en opvolgen van de actiepunten die voortkomen uit de bijeenkomsten.


Wat verwachten wij van jou?

Je bent een politiek dier en  je hebt werkervaring als bijvoorbeeld politiek assistent en goede contacten binnen de politiek, je weet hoe de verschillende lijnen lopen. Passen de onderstaande criteria bij jou dan maken wij graag kennis: 

 • Afgestudeerd WO;
 • Je kan goed lobbyen en makkelijk mensen met elkaar verbinden;
 • Je bent een strategisch denker;
 • Je hebt gevoel voor verhoudingen en daarop stem je ook je communicatie af;
 • Je bent pragmatisch, secuur, zorgvuldig en integer;
 • Je bent flexibel. Je bent samen met de CEO bij veel bijeenkomsten/vergaderingen en deze vinden ook regelmatig in de avonduren plaats.


Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie waarin je de mogelijkheid hebt om actief bij te dragen aan de groei van dit dynamische bedrijf. Daarnaast bouw je zelf een groot netwerk op binnen het bedrijfsleven en het politieke veld. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.


Meer over WePayPeople

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door gedreven ambitieuze mensen en een klantenservice die ook precies doet wat de naam zegt: klanten servicen. Verder is WePayPeople uniek door onze in huis ontwikkelde technologie; een portal waarlangs ruim 5.000 mensen op tijd en volgens afspraak salaris ontvangen. De combinatie van mensen en hoogwaardige technologie is de basis van de exponentiële groei van ons bedrijf. Met inmiddels ruim 40 zeer gemotiveerde collega’s dragen we keer op keer bij aan dit resultaat. WePayPeople is tweemaal winnaar van de FD Gazellen (2011 en 2016) en heeft in 2018 een omzetverwachting van meer dan 100 miljoen euro. De ambitie is dat WePayPeople de omzet binnen een aantal jaar zal verdubbelen.


Contactgegevens 

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en heb je een match met de functieomschrijving? Dan zouden we graag met je in contact komen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: 020-7163384 (optie 5). Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag via: vacatures@wepaypeople.nl.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings