Sluiten

Medewerker Relatiebeheer (deze vacature is vervuld)

Bedrijf:WePayPeople N.V.
Locatie:Amsterdam
Sector:Zakelijke dienstverlening
Carrière niveau:12 jaar werkervaring
Dienstverband:Parttime – 28-32 uur
Vereiste:Kandidaat beschikt over Rijbewijs B
Beschikbaarheid:Per direct

Wij zijn op zoek naar mensen met ervaring in de zakelijk dienstverlening, bijvoorbeeld bankwezen, verzekeringen of uitzendbranche om onze afdeling Relatiebeheer te versterken. De medewerker relatiebeheer is veel onderweg naar klanten en één dag per week op kantoor voor overleg en rapportage.

Je bent een empatisch persoon met gevoel voor verhoudingen die gesprekspartners op zijn of haar gemak kan stellen. Je eventuele kinderen gaan inmiddels naar de middelbare school. Je bent in staat een gesprek aan te gaan dat verder gaat dan het afwerken van een vragenlijst over de day-to-day business. We willen via jou onze klanten en hun omgeving nog beter leren kennen opdat we optimaal van elkaar kunnen leren en profiteren. Je hebt een zakelijk instinct voor relevante informatie echter zonder sales te willen bedrijven. Je hebt al flink wat werkervaring in de zakelijke dienstverlening en bent er wellicht even tussenuit geweest en wil weer herintreden op de arbeidsmarkt.

Taakomschrijving

 • Zelfstandig plannen van afspraken met klanten;
 • Aan de hand van in overleg opgestelde gespreksleidraad zoveel mogelijk informatie verzamelen en terugkoppelen in de vorm van een schriftelijke heldere rapportage;
 • Op eigen initiatief vragen en onderwerpen uitbreiden, afhankelijk van de situatie;
 • Je werkt 3 dagen per week ‘on the road’ én een 1/2 dag per week op kantoor om verslagen door te spreken en te overleggen;
 • Je bent het visitekaartje van de onderneming.

Kwalificaties

 • HBO werk en denk niveau;
 • Relevante werkervaring in zakelijke dienstverlening;
 • Empathisch en niet verlegen;
 • Zelfstarter, nieuwsgierig;
 • Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
 • Minimaal 12 jaar werkervaring;
 • Grote mate van zelfstandigheid;
 • Minimale kennis van Excel, Word en Powerpoint;

Competenties

Je bent zoals gezegd een prettige persoonlijkheid met een grote dosis empathie. Je bent in staat je gesprekspartners gerust te stellen en op informele wijze veel informatie te vergaren. Je hebt oog voor detail en luistert tussen de regels door. Je hebt een zakelijke instinct en geeft je oren en ogen goed de kost. Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en kun jij je vinden in dit profiel? Dan zouden we graag met je in contact komen.

Aanbod

Een veelzijdige part time functie (3 á 4 dagen per week) met ruimte voor eigen dagindeling, ideeën en initiatieven binnen een enthousiast team. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Er wordt een auto, laptop en mobiele telefoon ter beschikking gesteld.

Over WePayPeople

WePayPeople is een jong professioneel bedrijf dat zich specialiseert in het ondersteunen van ondernemers op het gebied van het verlonen van medewerkers. Dat doen wij door het aanbieden van de volgende diensten aan onze Nederlandse klanten: backoffice uitbesteden, payrolling en salarisadministratie. Onze internationale klanten bieden we payroll en contracting services.

Het bedrijf draagt met haar dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt. Dankzij de veilige, geautomatiseerde online portal, duidelijke communicatie en het professionele en toegewijde team, is WePayPeople één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. In 2011 verwierf WePayPeople zelfs de prijs voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland bij de FD Gazellen Awards. Maar ook in 2012, 2013, 2014 en 2015 hoorde WePayPeople bij de vijf snelste groeiers van Nederland.

Bij WePayPeople werken circa 45 medewerkers die bruisen van de energie. Iedereen, van oprichters tot facility medewerker, zet zich in om de dienstverlening te verbeteren. Het ondernemersbloed zit diep in de onderneming verankerd. Het gaat er bij ons om dat de inzet en kwaliteit van werk boven verwachting is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan met je motivatiebrief en CV uiterlijk voor 20-03-2016 via vacatures@wepaypeople.nl t.a.v. Bastiaan van der Staay. Voor vragen of meer informatie kun je Bastiaan bereiken via 020 – 716 33 84 (optie 6).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings