Sluiten

Deze vacature is vervuld

Bedrijf:WePayPeople N.V.
Locatie:Amsterdam
Sector:Zakelijke dienstverlening
Carrière niveau:Junior
Dienstverband:Part-time, 32 uur op basis van een bepaalde tijd arbeidsovereenkomst
Vereiste:Kandidaat is woonachtig in of rond Amsterdam
Beschikbaarheid:Per direct

 

Over de functie

De afdeling finance is net als de rest van het bedrijf een dynamische afdeling waar zelfstarters een plek zullen vinden, waar gelachen wordt en ruimte is voor groei en ontwikkeling. Het is een nieuwe rol waarbij je in de hectiek van de dag uitgedaagd wordt structuur aan te brengen. Initiëren van nieuwe ideeën en procesoplossingen zijn welkom.

 

Functiebeschrijving

Je bent medeverantwoordelijk voor het voeren van een betrouwbare financiële administratie.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Functie eisen

Over WePayPeople

WePayPeople regelt alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers. Voor Nederlandse opdrachtgevers met payrolling, salarisadministratie en uitbesteding backoffice. Internationale opdrachtgevers bieden we payroll- en contracting services.

Bij WePayPeople werken ruim 45 medewerkers die bruisen van de energie. Iedereen zet zich in om de dienstverlening te verbeteren. Het ondernemersbloed zit diep in de onderneming verankerd. Het gaat er bij ons om dat de kwaliteit van werk boven verwachting is.

Interesse?

Graag zien we je CV en motivatiebrief zo spoedig mogelijk tegemoet. Stuur deze naar vacatures@wepaypeople.nl, t.a.v. Roy Boutkan. Voor meer informatie over de functie kun je Roy ook bellen op 020 716 33 84 optie 4

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings