Sluiten

Vacature: Marketing Coördinator (vervuld)

WePayPeople,

de naam zegt precies wat we doen. Wij verzorgen alles rondom de salarisbetaling van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Voor Nederlandse opdrachtgevers, met payrolling, salarisadministratie en uitbesteding backoffice. Internationale opdrachtgevers bieden we payroll- en contracting services.

Het hart van ons bedrijf wordt niet gevormd door mooie praatjes, maar door in huis ontwikkelde technologie. Een portal waarlangs ruim 5000 mensen op tijd en volgens afspraak salaris ontvangen.  Door gedreven ambitieuze mensen en een klantenservice die ook precies doet wat de naam zegt: klanten servicen. Die combinatie ligt aan de basis van de exponentiële groei van ons bedrijf. Met inmiddels bijna 50 collega’s dragen we keer op keer bij aan dit resultaat. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken? Wij hebben een vacature voor

Marketing Coördinator (ca. 24 uur)

 

In deze job werk je zelfstandig mee aan de ontwikkeling en uitvoering van marketing- en communicatieplannen. Het is jouw verantwoordelijkheid om de werkzaamheden die daarmee gepaard gaan te initiëren, te coördineren en de kwaliteit en inhoud ervan te bewaken. Dit doe je op basis van een jaarlijks op te stellen jaarplan inclusief begroting. De inhoud van je jaarplan is een afgeleide van de organisatiedoelstellingen en strategie. En als je goede ideeën hebt om de plannen beter te maken, dan zijn deze van harte welkom!

De online marketing activiteiten zijn uitbesteed aan een online marketingbureau. Met hen heb je zeer korte lijnen want zij zijn inhouse gevestigd. Jij bent de linking pin tussen de directie en het marketingbureau, bent opdrachtgever, bewaakt budgetten en output en stuurt bij waar nodig. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur van WePayPeople en werkt nauw samen met onze event coördinator, het MT en de collega’s van sales en accountmanagement.

 

En wat ga je zoal doen?

 • Je werkt mee aan de ontwikkeling van marketing- en communicatieplannen, je initieert en coördineert de uitvoering;
 • Je begeleidt de ontwikkeling en realisatie van offline en online communicatiemiddelen ;
 • Je neemt de verantwoordelijk voor kwaliteit en inhoud en daarbij waak je ook over de huisstijl;
 • Je werkt nauw samen met het online marketingbureau voor het onderhoud van de website(s) en de uitvoering van online campagnes;
 • Je staat in contact met andere afdelingen – met name sales – voor het uitwisselen van informatie;
 • Je bewaakt de verschillende budgetten.

 

Enthousiast geworden?

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Het betreft een betrekkelijk nieuwe rol die je zelf nog verder vorm kunt geven.

 

Breng jij de volgende kwaliteiten mee?

 • De combinatie van een HBO opleiding en ervaring (min. 5 jaar) op het gebied van marketingcommunicatie stelt je in staat om meteen zelfstandig aan de slag te gaan;
 • Ondernemersmentaliteit, commercieel inzicht en gedrevenheid;
 • Je bent doortastend, overtuigend, je hebt een sterk karakter en staat stevig in je schoenen;
 • Inzicht in projectmatig werken, je kunt vooruit denken en overziet consequenties, je denkt mee en durft alternatieven aan te dragen;
 • Je bent bekend met MS Office, WordPress en de verschillende social media;
 • Goede tekstuele/redactionele vaardigheden, een uitstekende beheersing van het Nederlands en een goede beheersing van het Engels. 

 

Wat bieden wij?

We bieden jou een leuke en uitdagende, zelfstandige functie binnen een jong en snel groeiend bedrijf in Amsterdam West. Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en groei. Binnen WePayPeople krijg je de kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen.  We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen. En niet te vergeten fitnessmogelijkheden op het werk, uitgebreide lunch en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar.

 

Contactgegevens

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en heb je een match met de functieomschrijving? Dan kunnen we niet wachten om je te leren kennen! Mail ons  je motivatiebrief en CV via: vacatures@wepaypeople.nl, t.a.v. Marjolein van Erven. Eerst nog wat meer informatie? Bel dan even met 020-7163384 (optie 5) en vraag naar Peter Carpay.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings