Sluiten

Junior Sales Support (Vervuld)

Deze vacature is reeds vervuld.

 

Bedrijf:Payroll Works B.V.
Locatie:Amsterdam
Sector:Zakelijke dienstverlening
Carrière niveau:Junior
 Dienstverband:Minimaal 4 dagen, op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst
 Vereiste:Kandidaat is woonachtig in of rond Amsterdam

Over de functie

Ben je (net) afgestudeerd op Hbo-niveau en wil je werken en leren in een omgeving waar jong talent graag gezien wordt? Wil jij je commerciële skills verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Payroll Works heeft een salesafdeling met jonge, enthousiaste en ambitieuze medewerkers. Doordat de huidige medewerkster sales support is doorgestroomd naar een nieuwe functie binnen ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuw lid van ons hechte team.

Functiebeschrijving

  • Je ondersteunt de sales director en de accountmanagers
  • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden binnen sales
  • Je onderhoudt contact met externe partijen en nieuwe relaties
  • Je denkt mee over optimale vervulling van de werkzaamheden
  • Je beheert de agenda’s van de salesafdeling

Functie eisen

  • HBO of WO werk- en denkniveau
  • Initiatiefrijk, meedenkend, mondig, zorgvuldig, stressbestendig, leergierig
  • Goede communicatieve vaardigheden en taalgevoel
  • Kan naast zelfstandig gestructureerd werken ook omgaan met adhoc werkzaamheden
  • Marketing-, communicatie of sales studie is een pré

Over Payroll Works

Payroll Works is een jong professioneel bedrijf  gespecialiseerd in payrolling, contracting en het beheer van salarisadministraties. Het bedrijf draagt met haar dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt en ondersteunt ondernemers en zelfstandigen in hun activiteiten. In 2011 ontving Payroll Works de prijs voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland in de FD Gazellen Awards. In 2012 hoorde Payroll Works wederom bij de vijf snelste groeiers van Nederland en ook in 2013 was er weer een podiumplaats.

Bij Payroll Works werken ruim 30 medewerkers die bruisen van de energie. Iedereen zet zich in om de dienstverlening te verbeteren. Het ondernemersbloed zit diep in de onderneming verankerd. Het gaat er bij ons om dat de kwaliteit van werk boven verwachting is.

Wat bieden wij?

We bieden jou en leuke en uitdagende zelfstandige functie binnen een jong en informeel bedrijf. Het wordt gewaardeerd als je proactief meedenkt over de werkprocessen en met ideeën komt. Binnen Payroll Works krijg je voldoende kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.

Interesse?

Wil je in een dynamisch, energiek en ondernemende omgeving aan het werk en kun je je vinden in het profiel? Dan komen we graag met je in contact.

Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag via: vacatures@payrollworks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jara van der Moolen: 020-7163384 (optie 8).

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings