Sluiten

Junior payroll consultant (deze vacature is vervuld)

Bedrijf:WePayPeople N.V.
Locatie:Amsterdam
Sector:Zakelijke dienstverlening
Carrière niveau:Junior
Dienstverband:Fulltime, op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst
Vereiste:Kandidaat is woonachtig in of rond Amsterdam
Beschikbaarheid:Per direct

Functieomschrijving

WePayPeople is gespecialiseerd in payrolling en salarisadministratie. In verband met de aanhoudende groei van WePayPeople zijn wij op zoek naar een junior payroll consultant voor onze operationele afdeling waar momenteel 13 mensen werkzaam zijn. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het invoeren van loonmutaties, het aanmaken van medewerker contracten, het beantwoorden van medewerker vragen en het bijhouden van personeelsdossiers. Je zult werkzaamheden uitvoeren voor de payrolling alsmede de (internationale) salarisadministratie. Binnen de afdeling ben je werkzaam in teamverband en rapporteer je aan de Payroll Managers.

Wat verwachten we van jou?

  • MBO of HBO werk- en denkniveau
  • Praktijkdiploma Loonadministratie (afgerond of bereid om te volgen)
  • Je kunt werken met Excel
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Klantgericht en oplossingsgericht
  • Je kunt goed omgaan met werkdruk en hectiek
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

We bieden jou en leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Je krijgt een goede begeleiding en er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Het wordt gewaardeerd als je proactief meedenkt over de werkprocessen en met ideeën komt. Binnen WePayPeople krijg je voldoende kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.

Wie zijn wij?

WePayPeople is een jong professioneel bedrijf dat zich specialiseert in het ondersteunen van ondernemers op het gebied van het verlonen van medewerkers. Dat doen wij door het aanbieden van de volgende diensten aan onze Nederlandse klanten: backoffice dienstverlening voor uitzenders, payrolling en salarisadministratie. Onze internationale klanten bieden we payroll en contracting services.

Het bedrijf draagt met haar dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt. Dankzij de veilige, geautomatiseerde online portal, duidelijke communicatie en het professionele en toegewijde team, is WePayPeople een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. In 2011 verwierf WePayPeople de prijs voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland bij de FD Gazellen Awards. Ook in de jaren erna viel WePayPeople in de prijzen (2014 – eerste plaats, 2013 –derde plaats, 2012-eerste plaats).

Bij WePayPeople werken circa 40 medewerkers die bruisen van de energie. Iedereen, van oprichters tot facility medewerker, zet zich in om de dienstverlening te verbeteren. Het ondernemersbloed zit diep in de onderneming verankerd. Het gaat er bij ons om dat de inzet en kwaliteit van werk boven verwachting is

Enthousiast geworden?

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en heb je een match met de functieomschrijving? Dan zouden we graag met je in contact komen.Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: 020-716 33 84 (optie 3, en vraag naar Gabrielle Roodhart). Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag voor 1 augustus via: vacatures@wepaypeople.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings