Sluiten

Vacature: Junior Credit Controller (is vervuld)


Junior Credit Controller

Voor deze fulltime positie zoeken wij iemand met een aantal jaar relevante werkervaring die echt een stap wil maken. Een stap die veel kansen biedt bij een snelgroeiend bedrijf in een zeer dynamische markt. WePayPeople, de naam zegt precies wat we doen. Wij verzorgen alles rondom de salarisbetaling van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Voor Nederlandse opdrachtgevers, via payrolling, salarisadministratie en uitbesteding backoffice. Internationale opdrachtgevers bieden we payroll- en contracting services.

Wat houdt de functie in?

Een goed werkende afdeling Credit Management is essentieel voor de liquiditeitspositie van ons bedrijf. Als Junior Credit Controller ben je zowel betrokken bij onze cashpositie als bij het risk managementbeleid van ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor onze debiteurenportefeuille en werkt nauw samen met onze Credit Manager. Je onderhoudt dagelijks contact met zowel onze debiteuren als intermediairs. Je controleert of gemaakte betalingsafspraken worden nagekomen en je zorgt dat eventuele interne of externe discussies worden opgelost. Ook het onderhouden van de contacten met incassobureaus en de kredietverzekeraar behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Tevens zorg je voor de juiste maandrapportages en bewaak je de kredietlimieten van onze klanten. Je bent onderdeel van ons enthousiaste Finance Team dat iedere dag weer zorgt dat het werk afgerond is in een leuke uitdagende atmosfeer.  


Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als Credit controller krijg je verder hiermee te maken:

 • Verzorgen van credit checks, kredietlimieten, aanmaningen, diverse risico analyses en verpandingsoverzichten;
 • Overleg met verschillende afdelingen over debiteurenstanden en risico’s;
 • Aandragen van voorstellen ter verbetering van het risk management proces;
 • Opstellen van credit managementrapportages;
 • Financiële begeleiding van onze klanten op het gebied van cash in;
 • Overige additionele credit management taken.


Wat verwachten wij van jou?

Ben jij secuur en proactief en passen de onderstaande criteria bij jou? Dan maken wij graag kennis met jou!

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Klant- en oplossingsgericht. Goed ontwikkelde sociale vaardigheden
 • Uitstekende kennis van Excel;
 • Kennis van ERP/administratiepakket vereist, kennis van AFAS Profit is een pré;
 • Secuur, pragmatisch, resultaatgericht;
 • Vindt het leuk om dingen op te pakken en verbeteringen in gang te zetten.  


Wat bieden wij?

Een interessante zelfstandige baan door de breedte en diversiteit in werkzaamheden waardoor je de kans krijgt om je snel te ontwikkelen.  WePayPeople biedt je de mogelijkheid om jezelf in een snel groeiende organisatie te ontwikkelen en je in diverse Credit Management aspecten te verdiepen.  We bieden een marktconforme beloning met pensioenregeling, telefoonvergoeding en 25 vakantiedagen. Dit alles binnen een jong, snelgroeiend, informeel en zeer gedreven bedrijf met een duidelijke profilering.  En niet te vergeten fitnessmogelijkheden op het werk, uitgebreide lunch en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar.


Meer over WePayPeople

WePayPeople is tweemaal winnaar van de FD Gazellen (2011 en 2016) en heeft in 2018 een omzetverwachting van meer dan 100 miljoen euro. De ambitie is verder dat WePayPeople de omzet binnen een aantal jaar zal verdubbelen.

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door gedreven ambitieuze mensen en een klantenservice die ook precies doet wat de naam zegt: klantenservice. Verder is WePayPeople uniek door onze in huis ontwikkelde technologie; een portal waarlangs ruim 5.000 mensen op tijd en volgens afspraak salaris ontvangen. De combinatie van mensen en hoogwaardige technologie is de basis van de exponentiële groei van ons bedrijf. Met inmiddels meer dan 50 collega’s dragen we keer op keer bij aan dit resultaat. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?


Contactgegevens 

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en heb je een match met de functieomschrijving? Dan zouden we graag met je in contact komen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: 020-7163384 (optie 5). Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag via: vacatures@wepaypeople.nl.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings