Sluiten

Vacature: Junior Accountmanager Payroll Services (Vervuld)

WePayPeople,

de naam zegt precies wat we doen. Wij regelen alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers. Voor Nederlandse opdrachtgevers met payroll, salarisadministratie en backoffice diensten. Expats en hun opdrachtgevers bieden we payroll- en contracting services.

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door in huis ontwikkelde technologie. Een portal waarlangs ruim 5.000 mensen op tijd en volgens afspraak hun salaris ontvangen. En door een team van sales-, account- en relatiemanagers met één gemeenschappelijk doel: klanten servicen. Die combinatie ligt aan de basis van de exponentiële groei van ons bedrijf. Hierdoor wonnen we al zes keer een FD Gazellen Award en behaalden we vier keer een top notering in de Deloitte Technology Fast50.

Heb jij de ambitie om mee te groeien met WePayPeople? We zoeken namelijk een

Junior Accountmanager Payroll Services

 

Ter uitbreiding van ons salesteam.

Wat ga je precies doen?

Ons product is booming, dus wij ook. We kunnen deze groei niet alleen aan en hebben jou nodig. Althans, als je naast een stevige gesprekspartner ook goed kunt luisteren. En zin hebt om heel veel te leren, niet kunt wachten om de telefoon te pakken en prospects te benaderen en niet zenuwachtig wordt van stevige targets. Als je samen met je collega’s de beste wil zijn in de markt en snoeihard wil knallen om de rest van de organisatie versteld te doen staan van jullie verbluffende resultaten in de MKB en MKB+ markt. Je doet dit niet alleen. Je collega’s van marketing weten precies hoe deze markt in elkaar zit, ontwikkelen campagnes en leveren de juiste informatie aan waarmee jij vervolgens aan de slag kunt. Je vreet je in in de ingewikkelde materie van de payrollmarkt om je prospects goed te kunnen adviseren, kansen te zien en deze te benutten. En wekelijks neem je ook even de tijd om al je acties netjes vast te leggen in ons CRM systeem, zodat je een goed onderbouwde funnel creëert en fancy rapportages. Wij zijn output driven, jij ook?

Wat heb je in huis?

Het zou mooi zijn als je enige ervaring hebt in de (internationale) payroll of uitzendbranche, maar het is geen must. Wel moet je minimaal een HBO werk- en denkniveau hebben. En natuurlijk foutloos Nederlands schrijven. Je bent onvermoeibaar, pro-actief en weet anderen te overtuigen met de juiste tone of voice en oprechte, open aanpak. En uiteraard ben je een ondernemer in de dop en denk je in oplossingen.

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden jou een leuke rol en een goede begeleiding met voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en groei. Binnen WePayPeople krijg je de kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen. En niet te vergeten fitnessmogelijkheden op het werk, uitgebreide lunch en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Iets voor jou?

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en herken je jezelf in onze omschrijving? Dan zouden we graag met je in contact komen. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Oscar de Vries via: 020-7163384 (optie 5). Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag ter attentie van Marjolein van Erven via: vacatures@wepaypeople.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings