Sluiten

Vacature: Junior Accountmanager International Payrolling (vervuld)

Deze vacature is reeds vervuld

WePayPeople,

de naam zegt precies wat we doen. Wij verzorgen alles rondom de salarisbetaling van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Voor Nederlandse opdrachtgevers, met payrolling, salarisadministratie en uitbesteding backoffice. Voor Internationale opdrachtgevers bieden we payroll- en contracting services.

Het hart van ons bedrijf wordt niet gevormd door mooie praatjes, maar door in huis ontwikkelde technologie. Een portal waarlangs ruim 5000 mensen op tijd en volgens afspraak salaris ontvangen. Door gedreven ambitieuze mensen en een klantenservice die ook precies doet wat de naam zegt: klanten servicen. Die combinatie ligt aan de basis van de exponentiële groei van ons bedrijf. Met inmiddels 55 collega’s dragen we keer op keer bij aan dit resultaat. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken? Wij hebben een vacature voor

Junior Accountmanager International Payrolling

 

Voor ons internationale onderdeel Dutch Umbrella Company (DUC). Dit onderdeel verzorgt de payrolling voor expat medewerkers (zoals bijvoorbeeld kennismigranten) en contractors werkzaam in Nederland.  DUC verzorgt o.a. de IND procedure, 30% aanvraag en verloning. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen en behouden van nieuwe contractors. Om dit te kunnen doen verdiep je je in de kansen en mogelijkheden op de internationale markt, zowel aan contractors- als aan werkgeverszijde. Je legt en onderhoudt contacten met (potentiële) klanten, maakt afspraken en bent hun aanspreekpunt op het gebied van de IND vragen / payrolling.

In de afgelopen 2 jaar is met name geïnvesteerd in het neerzetten van een stevige basis. Dit heeft geresulteerd in een verdubbeling van de omzet. Hierbij heeft de nadruk gelegen op het leggen en onderhouden van contacten met de contractors. De uitdaging voor de komende jaren is een verdere omzetstijging bereiken middels het uitbouwen van contacten met potentiële inhuurders van internationale arbeidskrachten (contractors), en het verder ontsluiten van de internationale markt met behulp van bijvoorbeeld internettools.

Als Junior Accountmanager rapporteer je rechtstreeks aan de Accountmanager van DUC. Het betreft een Junior functie voor iemand die door wil groeien op het gebied van International sales, en administratief zeer nauwkeurig te werk kan gaan.

Welke verantwoordelijkheden krijg je zoal?

 

 • Het onderzoeken van kansen en mogelijkheden in de internationale payrollmarkt;
 • Het begeleiden en behouden van (nieuwe) klanten aan de hand van jaarlijks vooraf bepaalde omzetdoelstellingen;
 • Bekendheid van ons product creëren d.m.v. het uitleggen van onze Payroll Solutions aan bedrijven / contractors van over de hele wereld;
 • Verantwoordelijk voor contract verlengingen en nieuwe onderhandelingen met zowel klant als contractor;
 • Administratie verwerking / bijhouden van de huidige en toekomstige contractors die op de payroll staan van WePayPeople;
 • In samenspraak met Accountmanager en Marketing nadenken over en opstarten van nieuwe projecten;
 • Samen met de afdeling Operations & Support de kwaliteit van de verwerking van contractors waarborgen.

 

Enthousiast geworden?

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Het betreft een betrekkelijk nieuwe rol die je zelf nog verder vorm kunt geven.

Wij zijn op zoek naar een collega met de volgende achtergrond / eigenschappen:

 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ambitie voor internationale payroll, uitzendbranche of Global Mobility Management;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van 30% regeling en IND procedures is een pré, evenals kennis van salarisadministratie;
 • In het bezit van een rijbewijs;
 • Je hebt een ondernemende en onderzoekende instelling;
 • Je bent communicatief sterk, direct en houdt je rug recht;
 • Je bent een stevige en overtuigende gesprekspartner;
 • Je hebt een pro-actieve, klant- en oplossingsgerichte houding;
 • Je denkt verder dan alleen het contract binnen halen.

 

Wat bieden wij?

We bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Je krijgt een goede begeleiding en er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en groei. Binnen WePayPeople krijg je de kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen.  We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen. En niet te vergeten fitnessmogelijkheden op het werk, uitgebreide lunch en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar.

Contactgegevens

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en heb je een match met de functieomschrijving? Dan zouden we graag met je in contact komen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: 020-7163384 (optie 5). Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag via: vacatures@wepaypeople.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings