Sluiten

Julius Kousbroek – Managing director

Tijdens zijn studie aan de UvA begon Julius Kousbroek in 1999 een chauffeursbedrijf voordat hij in 2007 Payroll Works -het huidige WePayPeople- oprichtte.

WePayPeople regelt alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers. Voor Nederlandse opdrachtgevers met payrolling, salarisadministratie en uitbesteding backoffice. Voor internationale opdrachtgevers met payroll- en contracting services. Tevens treedt WePayPeople op als IND referent en kan verblijfsvergunningen voor kennismigranten aanvragen. WePayPeople won al acht keer de FD Gazellen Award en behaalde tweemaal de vijfde plaats bij de Deloitte Technology Fast50.

Julius’ persoonlijke doel is het product payrolling bekender te maken bij Nederlandse ondernemingen en een bijdrage te leveren aan het maatschappelijke debat over veranderende arbeidsverhoudingen waarbij flexibiliteit een steeds grotere rol speelt. Van 2012 tot 2018 was hij lid van het dagelijks bestuur van Jong Management waarbij hij van 2015 tot 2018 als voorzitter fungeerde en lid was van het dagelijks bestuur van VNO-NCW.

Julius Kousbroek managing director bij WePayPeople

Contact opnemen

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden als managing director van WePayPeople is Julius regelmatig te gast bij radio en televisie, geeft hij lezingen en worden zijn columns en opinieartikelen gepubliceerd in diverse dag- en weekbladen. Mocht u meer informatie willen ontvangen of Julius willen uitnodigen dan kunt u mailen met zijn politiek secretaris Daniël Meis via d.meis@wepaypeople.nl.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings