Sluiten

Eerste hulp bij ondernemen

U wilt als onderneming groeien maar hoe doe je dat op een verantwoorde manier? Hoe kun je slim omgaan met de mogelijkheden die er zijn rondom arbeidscontracten. Waar moet je op letten en wat kost het?

Eerste hulp bij ondernemen

WePayPeople is specialist op gebied van salarisadministratie, payroll en backoffice dienstverlening voor uitzenders en intermediairs. Dat betekent dat we alle kennis in huis hebben om ondernemingen optimaal te adviseren en helpen bij slimme oplossingen rondom de verloning van medewerkers. Met als doel ondernemingen arbeidsrechtelijke rompslomp uit handen te nemen en ruimte te creëren om te ondernemen.

Payroll

Bij gebruik van een payroll constructie staan de medewerkers niet bij u maar bij ons op de loonlijst. Wij worden dus de juridisch werkgever en dat levert u als ondernemer een aantal voordelen op. U heeft geen omkijken meer naar administratieve- en fiscale handleidingen en de bijbehorende risico’s. Simpel gesteld: u selecteert de beste kandidaat voor de functie, wij nemen het juridische en administratieve gedeelte over. Zodat u de focus houdt op waar u goed in bent.

Afdekken risico’s

Met onze payroll dekt u risico’s van het hebben van personeel af. Werknemer ziek of tijdelijk geen werk? Geen kosten. U profiteert van de flexibiliteit van een uitzendkracht, zonder de hoge lasten. Maar er zijn ook andere risico’s die zich wellicht niet direct openbaren. Ons advies? De werknemer eerst een jaar bij ons op de payroll, zodat u hem of haar rustig kunt beoordelen. Als u daarna tevreden bent, zet u de overeenkomst om in een vast dienstverband. Dat noemen wij verstandig ondernemen.

Salaris administratie

WePayPeople verzorgt naast payrolling ook de salarisadministratie. Interessant voor u: het is namelijk niet alleen specialistenwerk en van belang voor de fiscus, het geeft u ook rijke informatie over personeelszaken. Belangrijk voor het maken van strategische beslissingen.

De voordelen op een rijtje:

  • Uw loonaangiften op tijd geregeld
  • Overzicht in uw personeelszaken
  • Scherp geprijsd
  • Vast tarief

Backoffice dienstverlening voor uitzenders en intermediairs

Gebruik maken van onze backoffice dienstverlening levert u meer tijd op voor de commerciële kant van uw bedrijf. Waar u zichtbaar blijft aan de voorkant, verzorgen wij de gehele achterkant. Wij bieden oplossingen die uniek zijn in de markt. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om – terwijl wij de facturatie uitvoeren – het omzetvolume toch over uw boeken te laten lopen.

Daarnaast hoeft u zich geen zorgen meer te maken over:

  • Juiste toepassing Inlenersbeloning
  • NEN-certificering;
  • G rekening, een geblokkeerde rekening waarmee alleen betalingen aan de belastingdienst gedaan kunnen worden;
  • Risico’s voor wet ketenaansprakelijkheid (WKA) en wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs WAADI;

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings