Sluiten

Vacature Directiesecretaresse (vervuld)

Bedrijf:WePayPeople NV
Locatie:Amsterdam
Sector:Zakelijke dienstverlening
Carrière niveau:Ervaren
Dienstverband:Fulltime
Vereiste:MBO / HBO niveau, uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wie is WePayPeople?

WePayPeople is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in payrolling, contracting en het beheer van salarisadministraties. Het bedrijf draagt met haar dienstverlening bij aan de flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt. Het bedrijf is opgericht in 2008, sindsdien verdubbelde het bedrijf ieder jaar. In 2011 won WePayPeople de prijs voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland in de FD Gazellen Awards. In 2012, 2013 en 2014 hoorde WePayPeople opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Noord-Holland. Daarnaast is het bedrijf nu tot tweemaal toe vijfde geworden bij de Deloitte Fast Fifty.

Bij WePayPeople werken ca. 40 personen. Het is een overwegend jong, internationaal en dynamisch team. De sfeer is plezierig en informeel, er wordt hard gewerkt om optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van dienstverlening te kunnen bieden aan de klanten van WePayPeople.

We zoeken we een directiesecretaresse

WePayPeople is op zoek naar een directiesecretaresse die de directie kan ondersteunen bij  interne afstemming en samenhang in de uitvoering, interne organisatie en de planning van hun eigen werkzaamheden.

Wat is je takenpakket?

 • Agendabeheer
 • o.a. planning van afspraken in- en extern overleg van directie
 • Het voorbereiden en organiseren van overleg  (MT en Directieoverleg)
 • Bewaken en (doen) opvolgen van actiepunten
 • Bijhouden van besluiten
 • Communicatie naar de afdelingen / teams
 • Secretariële werkzaamheden o.a. postverwerking, correspondentie & archivering.
 • Ontvangst en telefoon voor directie (en MT)
 • Onderhouden van goede relaties met medewerkers, klanten en andere belangrijke stakeholders.
 • Wagenparkbeheer
 • Bewaken van afspraken mbt beheer van de kantoor ruimte en faciliteiten en signaleren van problemen mbt facilitaire zaken

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

Aantoonbare ervaring met management ondersteuning en secretariële werkzaamheden op directie niveau is een vereiste voor deze functie, evenals een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je hebt een zelfstandige rol die vraagt om een proactieve houding, een dienstverlenende instelling, flexibiliteit en organisatietalent. Een ontspannen en goede communicatie is natuurlijk ook een must voor deze functie. Je bent secuur, zorgvuldig en discreet.

Wat biedt WePayPeople?

Je krijgt een afwisselende en uitdagende rol. Het is een zelfstandige functie met volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.

Het salaris wat wij bieden is onder andere afhankelijk van opleiding, achtergrond en ervaring en is op basis van fulltime. Ook bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele mobiliteitsvergoeding en een opleidingsbudget.

Reageren?

Je kunt per mail solliciteren op deze functie. De reactietermijn sluit op 20 april aanstaande.

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief op vacatures@wepaypeople.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings