Sluiten

Over WePayPeople

Experts in payrolling en salarisadministratie

Het precies aanvoelen van ontwikkelingen in de markt en daar succesvol op inspelen, is voor een organisatie de sleutel naar succes. Ook voor WePayPeople. Julius Kousbroek en Gertjan van Dam voelden de behoefte in de markt om meer vrijheid te hebben rondom het inzetten van personeel. De noodzaak voor bedrijven om flexibeler te opereren. Van daaruit startten zij in 2008 WePayPeople. Vandaag de dag verzorgen wij voor vele kleine en grote organisaties de loonadministratie. En via onze payroll services zijn er bijna 10.000 mensen aan de slag. Dit aantal groeit dagelijks.

Heldere communicatie, transparante tarieven

Als ondernemer wil je vrijheid. Ruimte om te ondernemen en je ideeën realiseren. Payrolling is daartoe een van de beste en meest efficiënte tools. Payrolling is echter voor veel Nederlandse ondernemers nog onbekend terrein. Iedereen bij WePayPeople realiseert zich dat als geen ander. We doen er alles aan om de grote voordelen ervan zo helder mogelijk te communiceren. Ondernemers zo concreet mogelijk in te laten zien hoeveel tijd en ruimte er ontstaat wanneer men gebruikt maakt van onze payroll service. Helderheid die trouwens ook vooropstaat wat betreft onze tarieven. Geen vage kosten of verborgen verrassingen. Door deze werkwijze en onze diensten van hoge kwaliteit, groeit ons klantenbestand elke week. Iets waar we best trots op zijn.

We vinden kwaliteit en maatwerk dienstverlening bijzonder belangrijk en daarom hebben we de nodige certificeringen én werken we samen met partijen met bijzonder veel kennis van de arbeidsmarkt, zodat onze klanten altijd hun vragen beantwoord krijgen. We zijn dus niet alleen trots op onze dienstverlening, maar ook op de partners van WePayPeople.

Julius Kousbroek – oprichter van WePayPeople

Tijdens zijn studie aan de UvA begon Julius Kousbroek in 1999 een chauffeursbedrijf voordat hij in 2007 Payroll Works -het huidige WePayPeople- oprichtte. Julius’ persoonlijke doel is het product payrolling bekender te maken bij Nederlandse ondernemingen en een bijdrage te leveren aan het maatschappelijke debat over veranderende arbeidsverhoudingen waarbij flexibiliteit een steeds grotere rol speelt.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings