Sluiten

Over WePayPeople

Experts in payrolling en salarisadministratie

Het precies aanvoelen van ontwikkelingen in de markt en daar succesvol op inspelen, is voor een organisatie de sleutel naar succes. Ook voor WePayPeople. Julius Kousbroek en Gertjan van Dam voelden de behoefte in de markt om meer vrijheid te hebben rondom het inzetten van personeel. De noodzaak voor bedrijven om flexibeler te opereren. Van daaruit startten zij in 2008 WePayPeople. Vandaag de dag verzorgen wij voor vele kleine en grote organisaties de loonadministratie. En via onze payroll services zijn er bijna 5.000 mensen aan de slag. Dit aantal groeit dagelijks.

Heldere communicatie, transparante tarieven

Als ondernemer wil je vrijheid. Ruimte om te ondernemen en je ideeën realiseren. Payrolling is daartoe een van de beste en meest efficiënte tools. Payrolling is echter voor veel Nederlandse ondernemers nog onbekend terrein. Iedereen bij WePayPeople realiseert zich dat als geen ander. We doen er alles aan om de grote voordelen ervan zo helder mogelijk te communiceren. Ondernemers zo concreet mogelijk in te laten zien hoeveel tijd en ruimte er ontstaat wanneer men gebruikt maakt van onze payroll service. Helderheid die trouwens ook vooropstaat wat betreft onze tarieven. Geen vage kosten of verborgen verrassingen. Door deze werkwijze en onze diensten van hoge kwaliteit, groeit ons klantenbestand elke week. Iets waar we best trots op zijn.

De oprichters

Gertjan van Dam was senior salarisadministrateur bij accountantskantoor Mazars Paardekooper Hoffman. Door zijn ervaring als teamleider en geregistreerd payroll professional bij het NIRPA, heeft onze backoffice een zeer stevig fundament. Julius Kousbroek was betrokken bij de oprichting van meerdere ondernemingen. Zijn ondernemersgeest maakt WePayPeople een daadkrachtige en vooral klantgerichte organisatie. Een ideale combinatie. Iets wat de praktijk ook laat zien: WePayPeople groeit elk jaar verder door.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings