Sluiten

Wie betaalt jouw salaris?

Wie werkt, verdient loon. Maar wie zorgt er voor dat jij op tijd je salaris ontvangt? Als je werkgever gebruik maakt van payroll, betaalt hij niet je loon. Dat doet het payrollbedrijf. Dat heeft voordelen voor je werkgever en ook voor jou. WePayPeople is zo’n payrollbedrijf.

Wij hebben voor honderden werkgevers meer dan 5.000 mensen op onze payroll, letterlijk loonlijst, staan. Allemaal mensen met een goed arbeidscontract, prima arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris die niet bij ons werken. Maar die we wel elke maand op tijd hun salaris betalen en een loonstrook toesturen.Wat is Payroll?

Payroll betekent dat je niet in dienst bent bij het bedrijf waar je werkt maar bij een payroll bedrijf dat alles voor jouw werkgever regelt als het om loon gaat.

Dus jij ontvangt altijd op tijd je salaris: per week, per vier weken, of per maand. En natuurlijk ontvang je bij gelijk werk dezelfde beloning als vaste medewerkers, heb je recht op vakantiegeld en krijg je elke maand een loonstrook.

Jouw werkgever wordt veel tijd en werk bespaard. Het payroll bedrijf neemt namelijk alle werkgeversrisico’s over en regelt dus al het gedoe rondom belastingen, premies, loonstroken en ziekteverzuim. Daardoor hebben ondernemers veel meer tijd om de handen uit de mouwen te steken. En wordt het makkelijker om mensen aan te nemen. Vandaar dat steeds meer bedrijven voor payroll kiezen. Mooi toch?

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings