Sluiten

Heb jij per 1 juni nog een uitzend-cao?

Op 31 mei a.s. loopt de Algemeen Verbindend Verklaring (AVV) ten einde. Als je niet bent aangesloten bij de ABU of de NBBU, verlies je het recht om jouw uitzendkrachten te verlonen. Tenzij je alle juridische zaken nog voor deze datum weet te regelen! Een lastig parket, maar wij helpen je er graag bij.

Wat gebeurt er als je niks regelt?

Als jouw uitzendbureau niet is aangesloten bij de ABU of de NBBU, dan heb je per 1 juni 2019 geen uitzend-cao meer. Dit betekent dat voor jou de wettelijke maximale uitzendperiode van 26 weken geldt. Hierna volgt een dienstverband voor onbepaalde tijd. Een uitzend-cao is voor jou dus zeker onmisbaar!

Wil je weten hoe je uitzendbureau per 1 juni het werk kan voortzetten mét uitzend-cao?

Kies voor de snelste oplossing

Jouw juridische zaken uitbesteden aan WePayPeople betekent dat je per 1 juni je uitzendwerkzaamheden zorgeloos kunt voortzetten. Geen vervelende verrassingen voor jou, en geen vervelende situaties voor je uitzendkrachten. Dat is wel zo fijn!

Wij nemen belangrijke bijzaken direct van je over, zodat jij je kunt richten op het werk waar jij je het allerliefst mee bezighoudt. Dat scheelt tijd en geld! Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over:

  • Tijdig en correcte uitbetaling van je uitzendkrachten;
  • Voorfinanciering;
  • Facturatie aan je eindklanten (indien gewenst);
  • Debiteurenbeheer en risicomanagement;
  • Bijhouden digitaal dossier.

Wat levert het je op?

Jij besteedt je juridische zaken uit, maar je blijft wel de baas over jouw werk en bedrijfsresultaten. En met het uitbesteden van je juridische zaken en backoffice aan WePayPeople, profiteer je direct van onze keurmerken en certificeringen. Hieronder vallen certificeringen als:

 

En extra certificeringen als:

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings