Sluiten

Interview Qian Lee Chan

Wij spraken Qian Lee Chan, Sales Supporter van ons salesteam, over haar dagelijkse bezigheden, vakantieplannen met WePayPeople en waarom dit werk zo leuk is!

Vertel, wat doe je als Sales Supporter?

“Mijn functie als Sales Support bestaat uit het ondersteunen van het salesteam van WePayPeople. Op dit moment een team dat bestaat uit vijf accountmanagers. Een erg leuk en jong team.

Ik ben als het ware het eerste aanspreekpunt op de afdeling, maak rapportages, planningen en zorg voor de offertes naar onze klanten. Ik ondersteun dus op elk vlak, om de accountmanagers zoveel mogelijk te ‘ontlasten’, zodat zij zich kunnen bezighouden met waarvoor sales bedoeld is: klanten binnenhalen.

Je moet als Sales Supporter zeker flexibel, oplossingsgericht en georganiseerd zijn. Eigenschappen die ik wel heb, haha.”

Jouw functie bestaat nog niet zo heel lang; iets meer dan een jaar. Je kan je functie dus nog veel vorm geven. Hoe vul jij dat in?

“Ik ben begin dit jaar – 2020 – begonnen met deze functie en ben zelf nog een beetje zoekende hoe ik de functie op de best mogelijk wijze op kan vullen. Ik wil immers van maximale waarde zijn voor het team. Voordat ik startte bij WePayPeople heb ik zelf ook een aantal jaar sales gedaan. Misschien dat ik op dat vlak nog iets kan bijdragen. Ik probeer het in ieder geval op die manier in te vullen!”

Hoe ziet je gemiddelde week eruit? Is alles gepland, of doe je veel ad hoc?

“Iedere week heb ik een aantal vaste taken die ik moet uitvoeren, maar ik heb wel de vrijheid om dit gedurende de dag zelf in te vullen. Veel dingen ad hoc – vooral wanneer de accountmanagers snel een bestand of offerte nodig hebben bijvoorbeeld. Dit heeft dan even voorrang op de andere werkzaamheden. Maar dat maakt de functie juist ook wel uitdagend.”

Wat vind je het leukste aan werken bij WePayPeople?

“Vooral omdat het nooit saai is. Iedere dag ziet er anders uit en zelf ben ik vooral blij met de vrijheid die ik hier krijg. Je hebt veel mogelijkheden om taken zelfstandig en naar eigen invulling op te pakken, plus je hebt de vrijheid om je mening te uiten wanneer je het ergens niet mee eens bent of denkt dat het beter kan. Je krijgt hier alle mogelijkheden om je te ontwikkelen.”

Laatste vraag: als jij voor heel WePayPeople een vakantie van een week zou mogen bepalen, waar zouden we dan naartoe gaan en wat zou je plannen om te gaan doen?

“Leuke vraag. Vooral omdat ik op dit moment, met dit aanhoudende beroerde weer in Nederland, best wel een weekje zon kan gebruiken. Sowieso een zonnige bestemming.

Vorig jaar ben ik een weekje naar Mallorca geweest en ik ben verliefd geworden op het eiland. Een bestemming waar je lekker kan chillen aan het strand, maar ook veel activiteiten zoals hiken of duiken kan doen. Voor ieder wat wils. Wanneer gaan we?”

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings