Sluiten

WePayPeople opnieuw hoog in Deloitte Technology Fast50

WePayPeople is dit jaar wederom hoog geëindigd in de Deloitte Technology Fast50. In 2013 én 2014 waren we als vijfde geëindigd. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Onze omzetgroei in 2013 bedroeg 3.975%, in 2014 1.626%. Dit jaar zijn met een groei van 698% op de 15e plaats geëindigd.

Voorwaar geen slecht resultaat.

Over WePayPeople

WePayPeople is gespecialiseerd in backoffice service voor uitzendbureaus, payrolling en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgen wij payroll en contracting services. Centraal daarbij staat de in eigen huis ontwikkelde portal in combinatie met de ERP van Afas.

Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople: “Het verwerken van alle gewerkte uren, digitaal publiceren van loonstroken, de betalingen van alle netto salarissen en het afdragen van de verschuldigde premies, gebeurt via onze eigen ‘verloningsmachine’. Het geeft ons de mogelijkheid goed aan te sluiten op de klantbehoefte. Dagelijks werken vier programmeurs op kantoor aan de verbetering en doorontwikkeling van de portal. We zijn overigens altijd op zoek naar goede ICT’ers.”

Groei in back-office service voor uitzendbureaus

“Wij zijn vereerd dat we zo hoog geëindigd zijn. Onze strategie en aanhoudende groei de laatste jaren heeft onze positie in de markt verstevigd. Onze keuze om sterk in te zetten op eigen technologie wordt beloond met deze notering. We groeien de laatste tijd sterk in het onderdeel waarin we de back-office van uitzendbureaus verzorgen. We kunnen daarmee meer dan andere partijen voorzien in maatoplossingen”, aldus Kousbroek.

Onze eigen ‘verloningsmachine’ geeft ons de mogelijkheid goed aan te sluiten op de klantbehoefte.

Julius Kousbroek - Directeur - WePayPeople

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings