Sluiten


Wij geven het woord aan… Vertaalbureau Perfect

Op 23 april 2017 door WePayPeople

Onze dienstverlening gaat verder dan het verlonen van medewerkers. Velen ondervinden dat al. Daarom geven wij graag het woord aan degene waarmee wij samenwerken. Onze klanten, onze partners en onze medewerkers. Want zij kunnen u het beste uitleggen waar WePayPeople voor staat en hoe zij onze dienstverlening beleven, toch?

De aftrap is voor Vertaalbureau Perfect. Een partner waar we al jaren mee samenwerken.

Shaking up the language industry

Vertaalbureau Perfect is al ruim 10 jaar een specialistisch vertaalbureau. Waar in het begin de focus lag op de Duitse taal kwam er door tevreden klanten al snel een uitbreiding van het aantal te vertalen talen. De stap naar een full-service vertaalbureau was dan ook snel gemaakt. Vertaalbureau Perfect was een echte startup. Maar nu tien jaar later verzorgen wij ruim 10.000 vertalingen per jaar in 45 talen! En dat komt mede door het vertrouwen van onze vaste relaties die ons al jarenlang weten te vinden.

Wat doet Vertaalbureau Perfect voor WePayPeople?

WePayPeople maakt veelvuldig gebruik van onze vertaaldiensten. Een voorbeeld van onze samenwerking zijn de vertalingen voor de internationale tak van WePayPeople genaamd Dutch Umbrella Company. Wij hebben onder andere webpagina’s en blogberichten vertaald naar het Engels. Hierbij is het belangrijk dat teksten met juridische inhoud zorgvuldig worden vertaald. Fouten in een tekst kunnen namelijk grote gevolgen hebben. De perfecte partner voor vertalingen is dan ook erg belangrijk!
Daarnaast heeft Vertaalbureau Perfect veel bijgedragen aan de vertalingen rondom de portal van WePayPeople. Voor de niet-Nederlands sprekende medewerkers van WePayPeople was het noodzakelijk om de handleiding van de portal te vertalen. Vertaalbureau Perfect heeft door de handleidingen te vertalen in verschillende talen hierin ondersteund. Verder is het discreet omgaan met documenten voor WePayPeople van groot belang. De vertaalde teksten zijn soms vertrouwelijk en het hebben van een juiste vertaalpartner en een duidelijke samenwerking is dan een vereiste.

Intensieve samenwerking die loont!

Een jarenlange intensieve samenwerking waarin duidelijke communicatie en uiterste zorg voor kwaliteit altijd voorop staan. Dat is kort gezegd hoe we de samenwerking met WePayPeople beschrijven. Soms is het nodig om een duidelijke richtlijn qua tone of voice te handhaven om tot de juiste vertaling te komen. En indien nodig, weten jullie dit altijd helder van tevoren te communiceren. En zo weten wij precies wat er van ons wordt verwacht en wat we dus van elkaar kunnen verwachten. Samenwerken zoals het hoort wat ons betreft!

Door de jaren heen weet WePayPeople dat ze op ons kunnen bouwen. En wij ervaren die positieve samenwerking ook al jaren. Wij zijn blij dat WePayPeople ons al jaren kiest als vaste vertaalpartner. We hopen dat we nog vele jaren succesvol mogen samenwerken!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings