Sluiten


Persbericht: WePayPeople verdubbelt omzet voor derde jaar achtereen

Op 17 april 2015 door Koen Bol

Amsterdam, 14 april 2015 – WePayPeople heeft in 2014 een verdubbeling van zijn omzet gerealiseerd ten opzichte van het jaar daarvoor. De omzet in 2014 bedroeg 48 miljoen euro. Het is het derde jaar achtereen dat WePayPeople een omzetverdubbeling realiseert. De sterkste groei is gerealiseerd in het verzorgen van de volledige backoffice van uitzendbureaus en intermediairs.

Ook in 2015 stevige groei

Voor 2015 verwacht WePayPeople wederom een jaar met stevige groei. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter WePayPeople: “Onze positie in de markt van het verzorgen van de backoffice van uitzendbureaus en intermediairs blijven we uitbouwen. Maar in 2015 gaan we ook stevig inzetten op groei in internationale salarisadministratie en contracting services. We zien een sterk toenemende behoefte aan het inzetten van kennismigranten bij bedrijven.” WePayPeople kan via deze contracting services kennismigranten van binnen en buiten de EU verlonen. Dat doet het bedrijf al voor een keur aan internationale bedrijven.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings