Sluiten


Te vaak nog misverstanden over payrolling

Op 17 april 2014 door WePayPeople

Payroll Works publiceert infographic en video-animatie voor beter begrip

PERSBERICHT – Amsterdam, 14 april 2014 Er zijn nog te vaak misverstanden over payrolling. Om daar wat aan te doen, lanceert Payroll Works vandaag een infographic en video-animatie waar de hele branche wat aan heeft. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld wordt uitgelegd hoe payrolling werkt. Doel is op een toegankelijke manier duidelijkheid te verschaffen.

Payrollmedewerkers krijgen minder betaald dan de vaste medewerkers bij hetzelfde bedrijf. Payrollmedewerkers bouwen geen pensioen op. Het zijn zomaar twee misverstanden over payroll die nog bestaan bij teveel mensen. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works: “We vonden het tijd voor een duidelijke uitleg. Met de infographic en de video-animatie willen we onze bijdrage leveren aan een beter begrip voor de hele payrollbranche. Niet alle misverstanden kunnen we op deze manier wegnemen maar een flink deel wel.”

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings