Sluiten


Succesvolle eerste editie Uitzendondernemer van het Jaar krijgt een vervolg

Op 22 november 2016 door WePayPeople

In het zakencentrum van Amsterdam vond de eerste editie van Uitzendondernemer van het Jaar eind oktober plaats. In het hoofdkantoor van ABN AMRO werd tijdens deze eerste editie MVO Solutions verkozen tot Uitzendondernemer van het Jaar. Een evenement waar de uitzendondernemer centraal staat en waar het belang van de sector naar voren komt. WePayPeople is samen met ABN AMRO en Flexmarkt initiatiefnemer van dit evenement en kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie!

De eerste editie was een middag vol met inspirerende presentaties en gesprekken met de uitzendondernemers. Wij hebben enorm genoten van het enthousiasme van de deelnemers tijdens deze middag. De uitzendbranche is van ontzettend groot belang voor de Nederlandse economie. Wij vinden dan ook dat de ondernemers die in deze branche werken een podium verdienen. Julius Kousbroek, Managing Director WePayPeople: “Onze dynamische arbeidsmarkt vereist innovatief ondernemerschap van uitzenders om te blijven groeien. Als backoffice partij in de uitzendmarkt willen wij met dit initiatief bijdragen aan de professionalisering van de uitzendmarkt. Én ondernemers aan het denken zetten over hun bedrijfsvisie en groeikansen. Want wie slim onderneemt, vergroot zijn slagkracht”.

Flexbranche

Het initiatief van Uitzendondernemer van het Jaar wordt ondersteund door juryleden die zich hard maken voor de flexbranche. Juryvoorzitter Esther Raats-Coster: “Ondernemerschap is erg belangrijk voor mij. Daarnaast is de flexbranche dermate belangrijk voor Nederland. Ik denk dat we met de gehele flexibilisering deze sector ultra op de kaart moeten zetten. En om ons daardoor klaar te behouden en te maken voor een innovatief Nederland over vijf jaar. Ik zou er graag aan willen bijdragen om Nederland met deze branche weer wereldwijd in de top vijf terecht te laten komen.”

Uitzendondernemer van het Jaar 2017

WePayPeople wilt natuurlijk graag meewerken aan een initiatief als Uitzendondernemer van het Jaar! Daarom willen wij ons graag inzetten voor de tweede editie in 2017. Uitzendondernemers kunnen zich nu alvast aanmelden voor de tweede editie via de voorinschrijving van Uitzendondernemer van het Jaar 2017. Dus, waar wacht u nog op? Zien we elkaar volgend jaar!

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings