Sluiten


Persbericht: WePayPeople vijfde van Deloitte Technology Fast50

Op 4 november 2014 door WePayPeople

Amsterdam, 3 november 2014 – WePayPeople is als vijfde geëindigd op de Deloitte Technology Fast50 Award 2014. De hoge notering van het Amsterdamse bedrijf werd behaald met een omzetgroei van 3.418% over de afgelopen vijf jaar (2009-2013). WePayPeople werd vorig jaar ook vijfde in de Fast50. Toen nog onder de naam Payroll Works. Twee weken geleden maakte het bedrijf bekend verder te gaan met een nieuwe naam: WePayPeople. Een naam die de lading van de werkzaamheden beter dekt: alles regelen rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers.

Het hart van WePayPeople wordt gevormd door de in eigen huis ontwikkelde portal in combinatie met de ERP van Afas. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. “Het verwerken van alle gewerkte uren, digitaal publiceren van loonstroken, de betalingen van alle netto salarissen en het afdragen van de verschuldigde premies, gebeurt met deze eigen ‘verloningsmachine’. Het geeft ons de mogelijkheid om heel goed aan te sluiten bij de klantbehoefte en mee te groeien met de groei van de flexmarkt. Dagelijks werken een aantal programmeurs op kantoor aan de verbetering en doorontwikkeling van de portal.” WePayPeople regelt alles rondom de verloning voor Nederlandse opdrachtgevers met payroll diensten, salarisadministratie en uitbesteding backoffice. Voor internationale opdrachtgevers biedt het bedrijf payroll en contracting services.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009 – 2013). De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings