Sluiten


Persbericht: WePayPeople sluit zich aan bij het NIRPA

Op 27 november 2014 door WePayPeople

WePayPeople sluit zich aan bij het NIRPA via collectieve inschrijving van alle Payroll Professionals!

Gertjan van Dam, directeur en medeoprichter WePayPeople geeft een toelichting op de collectieve registratie:

“De sterke groei die we al jaren laten zien, komt niet uit lucht vallen. We hebben hele goede mensen in dienst waar onze klanten hun voordeel mee doen. Het vakgebied salarisadministratie staat nooit stil en daarom investeren we in de permanente educatie van onze salarisadviseurs. Met de collectieve inschrijving bij NIRPA waarborgen we het kennisniveau van de adviseurs die bij ons werken.”

Door registratie van de medewerkers geeft WePayPeople salarisadvies aan de visie en het kwaliteitswaarborg van het NIRPA te ondersteunen en te erkennen. De permanente educatie van de WePayPeople salarisprofessionals op het vakgebied van salarisadvies is bovendien door registratie geborgd. Inschrijving van de WePayPeople medewerkers is een verdere stap in de groei en erkenning van het NIRPA kwaliteitswaarborg voor Payroll Professionals.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings