Sluiten


Haal winst uit de backoffice van jouw uitzendbureau

Op 23 februari 2012 door WePayPeople

Groei, stabilisatie, krimp: de economische voorspellingen voor 2012 wisselen met de dag. Deze schommelingen brengen onzekerheden met zich mee voor de gehele arbeidsmarkt – en dat effect kan flinke gevolgen hebben voor de uitzendbranche.

Eind 2011 voorspelden economen van de Rabobank een negatieve trend voor het nieuwe jaar. De diensten van uitzendbureaus zijn van nature sterk gekoppeld aan de toe- en afname van werkgelegenheid, dus een neergaande beweging zal ook hier gevoeld worden. Daar staat tegenover dat 2011 voor diezelfde uitzendbureaus in veel gevallen een jaar van groei was.

Zo bekeken is het nog verre van zeker welke trend dit komende jaar zal prevaleren, maar het is wel een goede aanleiding om eens kritisch te kijken naar jouw bedrijfsondersteuning. In de backoffice van het uitzendbureau valt immers veel winst te behalen.

Wat kan het uitbesteden van de backoffice voor uw uitzendbureau betekenen?

Of je nu net een uitzendbureau heeft gestart of juist al geruime tijd onderneemt, iedere ondernemer is bekend met de zorgen die de backoffice met zich mee kan brengen. Het kost veel tijd, geld en moeite om een backoffice op te zetten die met de dynamische aard van uitzendwerk om kan gaan – maar een uitzendbureau kan zonder backoffice niet functioneren.

Gelukkig hoeven uitzendondernemers de vragen rondom deze administratie al lang niet meer alleen te trotseren. Je kan de backoffice van jouw uitzendbureau namelijk uitbesteden bij Payroll Works. Dit bespaart je alle lasten en problemen die met de administratie samenhangen, zonder dat je enige controle over uw onderneming verliest. Bovendien krijg je hiermee directe toegang tot een schat aan professionele ervaring en ondersteuning.

Gelet op onze beweeglijke economie is het duidelijk dat het terugdringen van de kosten en tijdslast rond de backoffice zeer voordelig kan uitpakken voor een uitzendbureau. Alle tijd die jij als ondernemer bespaart op jouw backoffice kan je immers inzetten om jouw concurrentiepositie, bedrijfsprofiel en visie te optimaliseren.

Meer weten over het uitbesteden van jouw backoffice?

Sta je aan de wieg van jouw onderneming, en wil je zeker weten dat je in 2012 uw handen vrij zult hebben om op veranderingen te reageren? Of wil je juist jouw bestaande backoffice op een meer eenvoudige manier kunnen beheren? Bij Payroll Works ben je dan in ieder geval aan het juiste adres. Voor vragen en advies kan je direct contact opnemen via 020-820 80 40.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings