Sluiten


Hoe je jouw bedrijf laat groeien zonder te veel risico’s

Op 16 oktober 2019 door WePayPeople

Het kennen van meer dan 26 wetten, hartstikke veel regels en het regelen van administratieve en financiële zaken. De randzaken omtrent ondernemen gaan je niet in de koude kleren zitten. Het is tijd om na te denken over alternatieven. Hoe zorg je dat je bedrijf groeit, zonder alle risico’s die daaraan vastkleven?

Heb je al eens nagedacht over payroll?

Payroll verlost je van alle administratieve en financiële randzaken rondom arbeid. Als ondernemer word je geacht meer dan 26 wetten en een absurd aantal regels te kennen. Jij besteedt die tijd en aandacht liever aan de verdere groei en ontwikkeling van je bedrijf, dienstverlening en medewerkers.

Payroll biedt veel voordelen

Ben je een slechte werkgever als je je werkgeversrisico’s uitbesteedt aan een payrollbedrijf? Onzin. Je gebruikt juist je gezonde ondernemersverstand. Payroll kent namelijk hartstikke veel voordelen. Via payroll heb je plotseling meer tijd en geld. Kortom: ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Tijd en geld dat je kunt investeren in:

  • de gezondheid van je personeel;
  • sportieve activiteiten met je medewerkers;
  • het aanbieden van opleidingen en trainingen;
  • carrièreplanningen;
  • of gewoon een inspirerend dagje uit.

Laat de administratie en bijbehorende risico’s over aan een professionele partij. Investeer al je tijd en geld in dingen die er echt toe doen. Je personeel. Zij zorgen vervolgens voor je bedrijf.

Wat doet een payrollbedrijf?

Als payrollbedrijf nemen wij het juridisch werkgeverschap en werkgeversrisico’s van jou over. Hierdoor kan jij als ondernemer een andere inzet van je middelen bedenken. Het flexibel inzetten van je personeelsbestand helpt je daarbij.

Flexibiliteit

Payroll laat je namelijk met flexibele contractvormen werken. Of het nu gaat om tijdelijke arbeidscontracten of algemene uitzendcontracten, jij kunt als ondernemer een stuk flexibeler met jouw personeelsbestand omgaan. Je stemt met payroll eenvoudig het aantal medewerkers af op wat je daadwerkelijk aan arbeidsuren wegzet.

Met payroll betaal je als werkgever alleen voor de gemaakte uren. Mocht een van jouw werknemers ziek worden of op een andere manier niet kunnen werken, dan draagt WePayPeople zorg voor de doorbetaling. Daarnaast werken wij ook met partijen samen die jouw medewerkers kunnen helpen in bijzondere omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer zij schulden hebben. Jij hoeft daar dan niet tussen te komen en je medewerker krijgt de hulp en ondersteuning die hij nodig heeft, indien gewenst natuurlijk. Zo hebben wij en onze samenwerkingspartners het goed voor met jou en medewerkers.

Kostenbesparend

Payroll is een service. Hierdoor merken we bij WePayPeople dat veel ondernemers geloven dat payroll duur is. Niets is minder waar! Wanneer jij de keuze maakt voor een goede payrollorganisatie, dus eentje die je op alle vlakken goed ondersteunt, merk je dat je zelfs bespaart op je personeelskosten!

Met payroll betaal je als werkgever alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Bij ziekteverzuim betalen wij jouw werknemer door. Het geeft je flexibiliteit in het afstemmen van het aantal werknemers op de interne vraag naar arbeid van dat moment. Het gevolg is dat je nooit méér mensen in dienst hebt dan je écht nodig hebt. Zo voorkom je onnodig hoge personeelskosten.

Haal zonder risico kennis en ervaring in huis

Eindelijk een expert met veel kennis en ervaring gevonden? Duur, hè? Ook hier is payroll een uitkomst. Zogenaamde ‘dure’ of ‘oudere’ medewerkers neem je in dienst via payroll. Scheelt je een hoop geld. Had je niet gedacht, of wel?

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings