Sluiten


Afschaffen afdrachtvermindering onderwijs

Op 29 januari 2014 door Koen Bol

Vanaf 2014 vervalt de afdrachtsvermindering onderwijs. Hiervoor in de plaats komt een Subsidieregeling Praktijkleren en deze zal niet meer via de loonadministratie lopen. De overheid blijft wel controleren op reeds toegepaste afdrachtsverminderingen.

Doel van Subsidieregeling Praktijkleren

Het doel van de subsidie is: werkgevers stimuleren om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden. De subsidie is een tegemoetkoming voor werkgevers in de kosten die zij maken voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student. Ook is de subsidie een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio).

Het budget wordt berekend aan de hand van het beschikbare budget per opleidingsniveau. U kunt deze subsidie digitaal aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Lees hier de voorwaarden: ‘Kom ik in aanmerking‘.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings