Sluiten


WePayPeople rond 1e fase AVG-scan af

Op 20 april 2018 door WePayPeople

WePayPeople heeft grote hoeveelheden persoonsgegevens onder haar beheer, gegevens van jezelf of van door jou bemiddelde werknemers. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens om en zullen daarom volledig compliant zijn met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die 25 mei a.s. in werking treedt: we liggen op schema om alle voorzieningen die op 25 mei gereed moeten zijn, klaar te hebben. Ook de werkzaamheden rondom de implementatie van processen en maatregelen in onze werkwijze die vóór eind 2018  en in 2019 gerealiseerd moeten zijn, verlopen volgens planning.

In februari en maart van dit jaar is de status rondom de AVG-implementatie bij WePayPeople door experts beoordeeld. De scan, uitgevoerd door Marcel Reijmers van Flexknowledge en privacy-adviseur Marius van Rijswijk van VKA wees uit dat WePayPeople uitstekend scoort op beveiliging, inrichting (interne inrichting en afspraken met derden), cultuur en proces-ontwerp (privacy by default). 

De next steps vóór 25 mei betreffen het verwerkingen-register (versie 1.0 is al in werking), de privacy statements en de planning van verdere uitrol van de privacy impact assessments.

Heb je vragen over de AVG of wens je meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@wepaypeople.nl onder vermelding van AVG.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings