Sluiten


WePayPeople aangesloten bij KIWA register

Op 31 juli 2015 door WePayPeople

WePayPeople doet de verloning voor verschillende klanten met personeel in het beroepsgoederenvervoer. Zowel in binnen- als buitenland. Om dit te kunnen doen is WePayPeople aangesloten bij het Kiwa Register. Chauffeurs voor het international beroepsgoederenvervoer kunnen nu dus ook via ons verloond worden.

Ondernemers en intermediairs in het beroepsgoederenvervoer kunnen chauffeurs flexibel inzetten via een derde partij. Dat kunnen collega-vervoerders zijn of erkende inleenpartijen. Uitzendbureaus en aanverwante bedrijven die chauffeurs bij opdrachtgevers plaatsen moeten over een aanwijzingsbeschikking van het Kiwa Register beschikken. De minister van Infrastructuur en Milieu geeft deze aanwijzing. Het certificeringsbedrijf Kiwa verzorgt in opdracht van het ministerie de uitgifte van vergunningen voor de vervoersbranche.

Als u via WePayPeople werkt hoeft u deze dus niet zelf aan te vragen, WePayPeople heeft een dergelijke beschikking al in huis.

logo KIWA

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings