Sluiten


SEU-examen Payroll geaccrediteerd voor permanente educatie

Op 5 december 2018 door WePayPeople

Bij WePayPeople vinden wij het leveren van kwaliteit en kennis voor onze klanten zeer belangrijk. En omdat de branche waarin wij werken erg snel verandert, houden wij ons kennisniveau continu up-to-date. Daarnaast werken wij ook voor een divers scala aan klanten, waardoor een hoge deskundigheid een must is. 

Daarom zijn wij voortdurend bezig met opleiding, bijscholing en ontwikkeling van ons personeel. De ARTRA Basisopleiding Payrollspecialist is hier een essentieel onderdeel van. Wij zijn dan ook blij om mee te mogen delen dat het SEU-examen Payroll is geaccrediteerd voor permanente educatie door NIRPA. Het diploma staat voor maar liefst 300 punten: een positieve ontwikkeling.

Julius Kousbroek, onze CEO, had er het volgende over te zeggen: “Onze klanten kiezen voor WePayPeople omdat wij vooroplopen in de markt wat betreft alles dat te maken heeft met de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers, zoals bijvoorbeeld onze payroll service. Goed opgeleide, deskundige medewerkers die op de hoogte zijn van wat er speelt op hun vakgebied zijn hierbij van vitaal belang. De opleiding en het branche erkende SEU diploma Payroll draagt substantieel bij aan het op peil houden van ons kennisniveau. Daarbij is voor ons de NIRPA accreditering belangrijk, omdat deze de kwaliteit borgt en een herkenbaar keurmerk voor onze relaties is.”

Bekijk op de website van de SEU waarom een hoog (aantoonbaar) kennisniveau zo ontzettend belangrijk is: https://www.seu.nl/

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings