Sluiten


Payroll Works op nieuwszender Radio 1

Op 17 augustus 2011 door WePayPeople

Julius Kousbroek heeft in de ochtenduitzending van Radio 1 een column mogen inspreken over de nieuwe arbeidsverhoudingen waar payrolling natuurlijk een steeds belangrijkere rol in gaat spelen. IJmert van Muilwijk, voorzitter van CNV Jongeren was samen met Oscar Kuhl, voorzitter van de VNO-NCW gelieerde vereniging Jong Management, te gast bij de WNL uitzending Nualwakker Nederland. De column gaat over het administratieve antwoord van payroll op de veranderende arbeidsverhoudingen anno 2011. Wij nodigen u uit om de column en de daarop volgende reactie van CNV jongeren voorzitter IJmert van Muilwijk te beluisteren via Leuk! Vanochtend een column ingesproken op Radio 1 over nieuwe arbeidsverhoudingen. Oscar Kuhl van Jong Management en IJmert Muilwijk, voorzitter CNV Jongeren, konden hierop reageren. Voor de nieuwsgierigen onder ons: http://www.radio1.nl/nualwakkernederland.

Klik op ‘Terugluisteren op Tijd’, en selecteer woensdag 17 augustus 2011, 5.00 uur. De column is op ongeveer 28 minuten en 50 minuten te horen.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings