Sluiten


Ondernemerschap: intuïtie, focus op doelgroep, kansen & core business

Op 27 februari 2013 door WePayPeople

In het artikel ‘Durf en ondernemerschap’ las ik over een ondernemer die dwars tegen de ontwikkelingen in een boekhandel opent. Een inspirerend verhaal over een ondernemer die kansen ziet in een krimpende markt. Zijn intuïtie en inzicht in de doelgroep geven hem vertrouwen. Samen met focus op doelstellingen en core business vormen dit wat mij betreft dé ingrediënten voor succesvol ondernemerschap.

Ondernemers krijgen over het algemeen energie van het signaleren van nieuwe kansen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Tenminste zo werkt dat bij mij. Zaken als backoffice activiteiten komen hierdoor vaak in de verdrukking.

Payroll Works & Ondernemerschap

De focus van Payroll Works ligt op het ontzorgen van ondernemers zoals uitzendbureaus. Indien wenselijk kunnen wij uitzenders bijvoorbeeld de backoffice activiteiten uithanden nemen. Resultaat: geen verspilling van tijd aan facturatie, verloning en certificering en minder zorgen over debiteurenbeheer. Wij zijn daar goed in en vinden dit leuk! De uitzendondernemer kan zich dan focussen op waar hij goed in is. Ruimte voor ondernemerschap in een branche die de uitzender goed kent. Zo krijgt het uitzendbureau voorsprong op de markt.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings