Sluiten


Is payrolling ook geschikt voor grote bedrijven?

Op 12 juni 2018 door WePayPeople

Het simpele antwoord op deze vraag is ja. Veel ondernemers denken dat payrolling alleen geschikt is voor kleinere bedrijven, echter zal het u verbazen hoeveel grote bedrijven er gebruikmaken van payrolling.

Payrolling heeft een aantal vaste voordelen. Wanneer u gebruik maakt van een payroll service betaalt u iedere maand dezelfde loonkosten voor uw medewerkers. Als werkgever betaalt u per gewerkt uur van de medewerker een vast tarief en in dit tarief zijn alle kosten verwerkt. Op deze manier krijgt u als werkgever een helder inzicht in wat uw werknemers kosten.

Daarnaast beperken we het eigen risico bij ziekte, kunnen we u ondersteunen bij juridische conflicten en hoeft u nooit meer te denken aan contact met de belastingdienst inzake personeel, het UWV of de arbodienst. Afhankelijk van de gekozen dienstverlening zorgt het payrollbedrijf er ook voor dat de vakantiedagen nauwkeurig worden bijgehouden en dat het vakantiegeld in de maand mei wordt uitbetaald. Doordat al deze werkzaamheden worden overgenomen, kunt u zich als werkgever volledig richten op de werkzaamheden binnen uw onderneming.

Naast al deze voordelen is het vooral de keuze of u als bedrijf wel of niet kiest voor een afdeling personeelszaken. Veel bedrijven kiezen voor een kleinere afdeling personeelszaken en besteden alles rondom het verlonen van hun werknemers uit bij een partij als WePayPeople. Vaak beginnen deze werknemers dan op de payroll bij WePayPeople, maar neemt een bedrijf na een periode van maximaal 5,5 jaar de werknemer in vaste dienst en laat vervolgens de salarisadministratie via WePayPeople verlopen.

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de prijs die er voor de dienstverlening payrolling wordt betaald. Voor grotere bedrijven kan dit zeer interessant zijn: bij grotere inkoop van de dienstverlening krijgt u een aantrekkelijker tarief.

Ook voor grotere bedrijven is payrolling dus zeer geschikt. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings