Sluiten


Het Vergeten Kind start decembercampagne

Op 7 december 2018 door WePayPeople

Stichting Het Vergeten Kind trapt haar decembercampagne Maak een toet waar je goed mee doet af door in Het Parool aandacht te vragen voor kinderen die het deze periode extra moeilijk hebben. Lezers worden in een door WePayPeople mogelijk gemaakte advertentie opgeroepen om via de website van Het Vergeten Kind een Hartenhuistaart of een ander recept uit hun kerstdessertsboekje te maken. Op deze manier vraagt het Vergeten Kind aandacht voor de kerstcampagne. CEO WePayPeople Julius Kousbroek: “WePayPeople draagt Stichting Het Vergeten Kind een warm hart toe en we hopen dan ook dat mensen via deze advertentie hen zullen steunen door bijvoorbeeld het kerstdessert boekje te kopen of donateur te worden.” 

Het Vergeten Kind streeft ernaar dat elk kind in Nederland zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Ook kinderen die verwaarloosd of mishandeld zijn, die zijn gevlucht voor geweld of uit huis zijn geplaatst vanwege hun veiligheid. Of kinderen die wél thuis wonen maar dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen van hun ouders.

Het Vergeten Kind wil de problematiek van deze ruim 100.000 kinderen onder de aandacht brengen en hen veerkracht geven. Dit hebben ze nodig om te herstellen van hun ervaringen en om mee te kunnen doen in de maatschappij.

Daphne Schreuder, Het Vergeten Kind: “Met de actie willen we Nederland vragen op een ludieke manier iets goeds te doen voor kinderen in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie. Het begint bij bewustwording. Dat we erbij stilstaan dat deze kinderen er zijn en ook een liefdevol thuis verdienen. Met een Hartenhuis-taart op tafel tijdens de kerst, maak je het onderwerp bespreekbaar. Deel je Hartenhuis-toetje op social en laat deze kinderen weten dat je ze een warm hart toedraagt.”

Lees hier meer over Stichting Het Vergeten Kind.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings