Sluiten


Expatcenter Amsterdam Partnership

Op 25 juni 2014 door Koen Bol

Vanaf 1 juli 2014 is WePayPeople gestart met het Expatcenter Amsterdam Partnership Programma. Het Expatcenter is een initiatief van verschillende gemeenten en de Imigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en biedt verschillende diensten voor kennismigranten.

Expats kunnen bij het Expatcenter terecht voor vragen, informatie en advies. Internationale bedrijven en hun expats kunnen bij het Expatcenter terecht voor eventuele voorzieningen en kennis over de werkprocessen die zij moeten doorlopen in Nederland. Denk aan het aanmelden bij de IND en voor vragen over bijvoorbeeld vervoer, gezondheidszorg, kinderopvang en het vinden van een woning.

Daarnaast verbindt het Expatcenter de expats met lokale dienstverleners en vertrouwde partners. WePayPeople is een van die partners. Zo staan wij vermeld in het Expatcenter’s Partnership boekje: ‘My first month in Amsterdam’ en op de website van Expat Center.

Contracting Services

WePayPeople is een specialist op het gebied van internationale salarisadministratie en payrolling (contracting services). Met onze internationale salarisadministratie bieden wij oplossingen op maat voor onze klanten. Daarnaast bieden wij diverse additionele diensten zoals payment services en pensioenadministratie.

Via onze contracting services kunnen wij kennismigranten van binnen en buiten de EU verlonen waarbij WePayPeople dient als juridisch werkgever. WePayPeople is erkend IND referent (kennismigrantenregeling). Daarnaast hebben wij veel ervaring met de toepassing van de 30% regeling. WePayPeople is lid van de NBBU cao en NEN 4400-1 gecertificeerd. Door onze kennis en ervaring staat er altijd een toegewijd en gespecialiseerd team voor u klaar.

Heeft u vragen over onze contracting services? Neem dan contact op via 020 – 716 33 84.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings