Sluiten


Draag bij aan de groei van Payroll Works

Op 8 februari 2013 door WePayPeople

In 2011 won Payroll Works een FD Gazellen award voor snelst groeiend bedrijf in Nederland. Payroll Works hield de sterke omzetgroei vast waardoor wij ook in 2012 een Gouden Gazellen Award ontvingen voor snelst groeiende bedrijf in Noord-Holland en landelijk het vijfde werden.

Ook in 2013 willen we blijven groeien. Om deze groei te ondersteunen hebben we drie vacatures openstaan:

 • Directie-assistent
  Als directie-assistent bij Payroll Works ben je intern en extern het eerste aanspreekpunt, ondersteun je de directie en stuur je onder andere facility medewerkers aan. Bekijk de volledige functiebeschrijving voor directie-assistent
 • Accountmanager new business binnen/buitendienst
  Zit sales in je bloed en ben je competitief? Dan ben jij diegene die we zoeken! Als accountmanager bij Payroll Works weet je een relatie op te bouwen met de relaties en weet je marktinformatie te vertalen naar commerciele kansen.
  Bekijk de vacature voor accountmanager new business binnen/buitendienst
 • Junior Payroll administrateur
  Als junior Payroll administrateur bij Payroll Works assisteer je de senior Payroll administrateur. Daarnaast is de junior Payroll administrateur verantwoordelijk voor de invoering van mutaties bij klanten en levert hij/zij payroll rapporten en analyses. Ben jij de junior die we zoeken? Bekijk hier de volledige functiebeschrijving voor Junior Payroll administrateur

Solliciteer direct

Solliciteer direct door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar: vacatures@payrollworks.nl.

Heb je vragen over bovenstaande vacatures? Neem dan direct contact op via: 020-7163384 (optie 4).

N.B.: acquisitie naar aanleiding van dit bericht en deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings