Sluiten


Aangifte inkomstenbelasting 2014

Op 15 januari 2015 door Koen Bol

Vanaf 1 maart 2015 kan je de aangifte inkomstenbelasting over 2014 doen. Hierbij kan je gebruik maken van het vooraf door de Belastingdienst ingevulde aangifteformulier. Een groot deel van uw gegevens zijn hierbij reeds voor u ingevuld. Je hoeft deze gegevens dus alleen nog te controleren en aan te vullen.

Indien u aangifte doet in maart dan ontvangt u voor 1 juli bericht van de Belastingdienst. Indien u aangifte doet tussen 1 april en 1 mei dan is er geen garantie dat u voor 1 juli bericht krijgt.

Aangiftebrief

Mocht u een aangiftebrief ontvangen dan moet u aangifte doen. Deze aangiftebrieven worden tussen 21 januari en eind februari 2015  verstuurd. Als u geen aangiftebrief ontvangt kun u hier controleren of u misschien toch belasting terugkrijgt. Het kan ook zijn dat u belasting moet betalen. Dit kunt u hier controleren.

Mogelijke naheffing

Bij de Belastingdienst is dit jaar een aantal wijzigingen niet tijdig doorgevoerd, hierdoor is er bij de voorlopige aanslag over 2014 een te hoog bedrag aan algemene heffingskorting toegepast. Houd er dus rekening mee dat u bij aangifte eventueel minder terugkrijgt dan verwacht. Het kan daarnaast ook zijn dat u moet terugbetalen. Klik hier voor meer informatie over de mogelijke naheffing.

Vragen?

Heeft u aanvullende vragen over de aangifte inkomstenbelasting? Neem dan contact op met WePayPeople via 020 – 716 3384.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings